Sinterklaas film/serie 2015

Sinterklaas film/serie 2015
A TV program by Ricardo Gerritsen
Crowdfunding teaser: 
00
6%
€140
donated of €2.200
0
days to go
8
supporters

Project Information

About the project
LOCKLINEDe sinterklaas film/serie van 2015 is alweer de 5e serie die gemaakt word door vele vrijwilligers om het traditionele feest in ere te houden.

                                                           Het project

De Sinterklaas serie van 2015 word gemaakt door tientallen vrijwilligers die het traditionele Sinterklaasfeest in ere willen houden. Iedereen die aan dit project meewerkt doet die op geheel vrijwillige basis! Van de regisseur tot de cameraman en van de catering tot aan de acteurs. Echter moeten er bepaalde dingen wel gefinancierd worden zoals eten, drinken, visagie spullen, reiskosten, locaties etc etc. Deze Sinterklaas serie zal niet alleen op tv vertoond worden, maar word ook gratis aangeboden bij verschillende kinderziekenhuizen om daar de kinderen ook een fijn Sinterklaasfeest te geven!

                                                             Cast en crew

Elk jaar werken we met verschillende bekende Nederlanders die schitteren in de Sinterklaas serie. Deze BN-ers zetten zich belangeloos in om de serie tot een mooi einde te krijgen. De crew bestaat uit professionals uit de tv wereld die er samen een mooi product van maken. 

                                                      Vorige Sinterklaas series

De series worden al 3 jaar trouw uitgezonden op Pebble tv, voorheen Kinderner. Deze zender is digitaal te bereiken in Nederland en Belgie en goed voor zo'n 3 miljoen aansluitingen! Verder draaide vorige series/films op o.a Nickelodeon en Omroep brabant. De serie van het afgelopen jaar werd opgenomen in het welbekende kasteel van Sinterklaas in Helmond.

 

Quote that inspired the maker

''Check!''
Poortpiet
This project was closed on 23-03-2015

Fund Project