RAUW

RAUW
A Short film by Marije van der Hoeven
Crowdfunding teaser: 
funded project
651
121%
€8.520
donated of €7.000
0
days to go
194
supporters

Project Information

About the project
LOCKLINEEen korte fictie film over Mara die met behulp van dans leert om haar verdriet toe te laten na het verlies van haar moeder.

UPDATE

Lieve allemaal,

We made it!! We hebben de 100% gehaald! Wauw wat is dat snel gegaan. En we zitten inmiddels alweer op de 116%!

Ik wil jullie graag heel erg bedanken voor jullie steun. Niet alleen voor het geld, maar ook voor alle enorm lieve berichtjes, al het delen en alle support die ik van jullie heb gekregen. Ik heb prachtige en ontroerende verhalen langs zien en horen komen, ik heb mensen mogen ontmoeten die net als ik bezig zijn met het meer bespreekbaar maken van rouw en ik heb van velen gehoord dat ze al ontroerd waren door de teaser video. En ik heb vooral gemerkt dat ik zeker niet de enige ben met een behoefte om rouw meer bespreekbaar te maken. Wat mooi dat jullie mij hierbij willen helpen, dank jullie wel!

We hebben nog een hele week over voor de crowdfunding en daar willen we dan ook graag gebruik van maken! No stopping us now! Om een nog mooiere, proffesionelere film neer te kunnen zetten willen we graag ons doel verhogen naar €9.000! Met een groter budget zouden we bijvoorbeeld misschien de rechten kunnen kopen om een favoriet nummer van mijn moeder te kunnen gebruiken in de film of kunnen we een professionele choreograaf benaderen om de dans voor de film nog mooier en beter aan te pakken! We gaan er sowieso iets heel erg moois van maken!

Nogmaals enorm bedankt voor al jullie support! 

Je helpt ons ook enorm door de crowdfunding te delen met anderen <3

Samen gaan we voor dit nieuwe doel! Op naar de €9000!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: https://mailchi.mp/0c81f6e8961e/aanmelden-rauw-nieuwsbrief

Instagram: instagram.com/rauwdefilm

Facebook: facebook.com/rauwdefilm

Quote that inspired the maker

I will grow here too.
Shannon Barry
This project was successfully funded on 05-03-2021

Fund Project