Opweg naar IJsland

Project Reference: 

Dag lieve IJslandbende-fans,

Hierbij een IJslandbende-update! Aanstaande vrijdag vertrekt een deel van onze cast en crew naar IJsland om daar de laatste scènes van de film op te nemen. Spannend! Van vrijdag tot en met maandag worden er opnames gemaakt onderweg naar en op verschillende locaties in de buurt van het meer Meðalfellsvatn (een uurtje rijden in Noordelijke richting vanaf Reykjavik). Icelandair is zo lief geweest ons te sponseren en daar zijn we ontzettend blij mee. Daarnaast hebben we er een geweldige acteur bij, van wie we zijn naam binnenkort zullen onthullen. 

Je kunt onze reis via Facebook volgen, waar we jullie met foto's een beetje van IJsland mee hopen te laten genieten. En daar komt nóg iets leuks bij kijken: we nemen een mooi souvenir mee terug, dat door één van onze fans gewonnen kan worden! Bekijk de video van onze WIN(tertrui)ACTIE en speel mee! Check: https://www.facebook.com/DeIJslandbende/

Na terugkomst in Nederland wordt de trui onder de mooiste en leukste inzendingen verloot. Daarna begint voor ons een nog groter avontuur: de montage. Hierover later meer, want nu eerst: OP NAAR IJSLAND! 

Met vriendelijke groet,

De crew van De IJslandbende

 

P.s.  Mocht je het gemist hebben: foto's en andere leuke updates over de opnames in Nederland afgelopen augustus/september vind je ook allemaal op onze Facebookpagina. Volg ons en blijf op de hoogte.

Don't e-mail the supporters: