De avonturen van Lisette Brillemans

Lisette Brillemans de serie!
A Series by Patrick van der Scheer
Crowdfunding teaser: 
91
46%
€2.534
donated of €5.500
0
days to go
40
supporters

Project Information

About the project
LOCKLINELisette Brillemans, bekend van Holland's Got Talent, wil online comedyserie kunnen vervolgen! Wil je entertainment ten top? Maak het verschil!


GUN JIJ LISETTE BRILLEMANS HAAR EIGEN COMEDYSERIE?

Lisette Brillemans bekend van Holland's Got Talent heeft een eigen online comedyserie lopen. Aflevering 1 was na 13 dagen al meer dan 50.000 keer bekeken op YouTube en door de media opgepakt, waaronder RTL Boulevard, Algemeen Dagblad, RTV Rijnmond en Televizier. De reacties zijn zo positief dat wij de serie naar een volgend niveau willen tillen. Wij willen veel meer afleveringen gaan produceren. 

 

WAAROM IS DIT PROJECT ZO BELANGRIJK VOOR ONS?

We hebben gemerkt dat de reacties lovend zijn. Wat begon met een test om zelf verder te gaan ontwikkelen met het maken van series is nu uit de hand gelopen. We kunnen dit niet langer op vrijwillige basis blijven produceren. Er komt echt ontzettend veel bij kijken. Jullie steun hebben we nodig om geld in te zamelen zodat we jullie kunnen bewijzen dat we serieus zijn met de serie. We kunnen veel betere kwaliteit leveren dan jullie nu hebben gezien. En als de kwaliteit beter is kunnen we sponsoren gaan regelen die dan de serie kunnen financieren. We hebben nog een weg te gaan, maar dit concept opgeven is geen optie! Onze ambities zijn groot. Nu is het nog niet commercieel maar daar willen we wel naar toe werken onder de naam Zoo-Elements Entertainment. 

De online serie is bedoeld om mensen te entertainen op een provocerende manier in de vorm van korte afleveringen. Elke aflevering is als het ware een sketch.

In 2016 zijn we begonnen met het opnemen van de serie en aangezien Lisette in februari 2019 trending was op YouTube met meer dan 1 miljoen views van haar laatste auditie van HGT was dit een goede timing om te testen hoe de serie bij de doelgroep in de smaak zou vallen. 

WAAROM WILLEN WIJ DIT ZO GRAAG?! 

Omdat we hebben geconcludeerd n.a.v. de kijkcijfers en reacties op de pilot afleveringen dat er duizenden mensen genieten van de excentrieke persoonlijkheid van Lisette Brillemans en het script van Patrick. Wij willen dit doorzetten voor de fans en de humor verder uitbreiden.

Acteren maakt Lisette het gelukkigst en ze acteert op een authentieke manier die uitblinkt door heel veel humor. Dit is waar ze van droomt! De serie dient voor haar en voor de filmmakers ook als sociaal platform. Op de set voelt Lisette zich als een vis in het water en ook de filmmakers voelen zich vrij tijdens het maken van de serie. Er mag namelijk veel meer gelachen worden in deze wereld!  O ja en dit mag ook echt genoemd worden: Lisette heeft tijdens de opnamen van deze serie een krachtige persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. 

Zoo-Elements Video Marketing is producent en bedenker van deze serie en heeft grote ambities.

 

Bekijk nu aflevering 4 en 5 van de online comedyserie van Lisette Brillemans!

Aflevering 4 - Vallen en opstaan
https://youtu.be/_S115vj9Bc4

Aflevering 5 - Vijfmaal is scheepsrecht
https://youtu.be/xZuGZEdmCBI

Quote that inspired the maker

Dromen zijn er om te verwezenlijken. Het is Lisette Brillemans haar grote droom om te acteren, help jij ons bij haar droom! We doen het met zijn allen
Patrick van der Scheer
This project was closed on 16-03-2019

Fund Project