Help MARMERMIJN Films de trilogie compleet maken

Help MARMERMIJN Films to complete the trilogy the 48 Hour Film Project Leeuwarden
A Short film by Tim Zweistra
Crowdfunding teaser: 
funded project
134
121%
€1.460
donated of €1.200
0
days to go
42
supporters

Project Information

About the project
LOCKLINEThe dutch collective MARMERMIJN Films will make their third short movie in 48 hours from 2 - 4 november. #makethetrilogiecomplete #48hourfilmproject

Welkom bij onze crowdfundpagina!

Wij zijn MARMERMIJN Films, een collectief uit Zwolle, na het winnen van 48 Hour Film Project Leeuwarden in 2017 en de succesvolle editie in Nijmegen, willen wij graag onze trilogie compleet maken.

Help jij ons mee om 48 Hour Film Project Leeuwarden en de trilogie tot een groot succes te maken? Doneer dan nu. 

Wie zijn wij en waarom doen we mee?

Wij zijn een collectief uit Zwolle, bestaande uit professionele acteurs en filmmakers. Een jaar geleden is MARMERMIJN Films opgericht door Ferdi Çelik (producent), Karlijn Koel en Tim Zweistra (creatieve productenten). We doen mee aan deze wereldwijde competitie om het filmlandschap in Zwolle te versterken en om in korte tijd een mooie film te maken.

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op www.marmermijn.com

►48 Hour Film Project: in 48 uur een film maken?

Onze uitdaging is dat wij in 48 uur een korte film gaan maken. Het enige wat wij voor die tijd kunnen doen is het regelen van cast, crew, locatie en productionele randvoorwaarden. Van de organisatie ontvangen wij aan het begin van de 48 uur de verplichte elementen die wij moeten verwerken in de film, zoals een personage, genre, prop en een zin. 2 dagen later moet deze film dan in geleverd worden.

►Hoe kan jouw donatie ons helpen?

Films maken kost geld. Ook al duurt deze film maar 7 minuten. Één van 48 hour principes is dat de cast en crew niet betaald mogen worden. Dus alle 25 teamleden doen vrijwillig mee! (Fantastisch toch!) Maar daarmee zijn alle kosten helaas nog niet gedekt. Jouw donatie zorgt er voor dat wij deze film kunnen maken. Hiermee kunnen wij onze cast en crewleden voorzien van catering, maar zorgt jouw donatie ook voor het huren van apparatuur, kleding en decor. 

We hebben je hulp dus nodig! Sponsor ons en word onderdeel van deze film met jouw (bedrijfs-) naam in de aftiteling. Laten we samen de trilogie en deze film tot een succes maken. 

Wij zijn je dankbaar. Met een liefdevolle cine-groet,

Namens alle cast en crewleden van MARMERMIJN Films

Quote that inspired the maker

The stories we (want to) tell are about the small things in life, the things that makes seemingly normal people special.
MARMERMIJN Films