Indringers

Indringers
A Short film by David van Wassem
Crowdfunding teaser: 
funded project
05
100%
€4.400
donated of €4.400
0
days to go
68
supporters

Project Information

About the project
LOCKLINEDe vrienden Tim en Peter doen een mysterieuze ontdekking. Ze verkrijgen bovennatuurlijke krachten die hen kunnen helpen hun pestkop te verslaan.

De FilmIndringers is een spannende familiefilm die zich in een dorpje afspeelt omstreeks 1977. De 12 jarige brugklassers Tim en Peter doen een mysterieuze ontdekking in het nabijgelegen bos. Ze verkrijgen bovennatuurlijke krachten die hen kunnen helpen hun pestkop Frank te verslaan, maar die ook hun vriendschap onder druk zetten. 

Stand van ZakenDe opnamens zijn inmiddels achter de rug. Onze film is een periodefilm(1977) die science-fiction elementen bevat. Hierdoor hebben we het onszelf niet gemakkelijk gemaakt, maar we houden wel van een uitdaging. Alle science-fiction elementen moeten nog worden gemaakt door het visual effects team. We hebben de kosten zo laag mogelijk proberen te houden, maar we hebben nog veel hulp nodig om het budget rond te krijgen.

De KRO en het NFI hebben zich inmiddels verbonden aan ons project.

Steun Onze FilmSpreekt ons project je aan, help ons dan deze film te realiseren door ons te steunen met een bijdrage.Behalve grote dankbaarheid van het hele team en vermelding van uw steun op al onze media krijgt u er iets extra's voor terug. In de kolom aan de rechterkant kunt u een pakket kiezen en ziet welke rewards er bij horen.Volg ons ook op https://www.facebook.com/Indringersdefilm

Quote that inspired the maker

De onschuld en het avontuur dat de kinderen beleven staan voor mij voorop.
David van Wassem