Patronen

Patronen
A Short film by Colin Huijser
Crowdfunding teaser: 
funded project
02
104%
€3.120
donated of €3.000
0
days to go
67
supporters

Project Information

About the project
LOCKLINENa zes jaar komt kamper Henry terug om zich te herenigen met zijn familie. Maar zijn acties om zijn familie te beschermen leiden tot grote problemen.

Synopsis

Na een afwezigheid van zes jaar komt woonwagenbewoner Henry terug om de bruiloft van zijn jongere zus Wendy bij te wonen. Ooit vertrokken wegens de moeizame relatie met zijn vader hoopt hij de familiebanden te herstellen en de draad weer op te kunnen pikken van zijn oude leven. Bij het terugzien van zijn zusje verloopt de ontmoeting echter moeizaam en als Henry er vervolgens achterkomt dat zijn beste vriend Frank van het kamp is gestuurd, blijkt dit slechts het begin te zijn van een web van leugens. Wanhopig probeert Henry de waarheid te achterhalen, maar hoe meer hij te weten komt, hoe smeriger de waarheid blijkt te zijn. In zijn pogingen alles recht te zetten onderschat Henry zijn eigen daden en creëert hij daarmee grotere problemen voor hemzelf en zijn familie. 

Motivatie

We willen een film maken die larger than life is. Een verhaal over sterke personages die heftige gebeurtenissen ondergaan en beslissingen moeten nemen met verregaande consequenties. Het moet een ervaring worden die je bij de strot grijpt en niet meer loslaat, een achtbaan van actie en emotie. We proberen een film te maken die een sterke, dramatische inhoud combineert met een hoog tempo in een verhaal vol onverwachte wendingen.

We hebben jullie steun hard nodig om deze film te kunnen maken, maar daar zetten wij wel wat tegenover! Rechts kunt u zien welke rewards u krijgt bij het door u gedoneerde bedrag.

Voor nog meer info check ook onze website!: www.patronendefilm.nl of onze facebook pagina.

 

Quote that inspired the maker

Ongeacht de intentie van de daad, elke actie heeft consequenties.
Colin Huijser
This project was successfully funded on 12-03-2013

Fund Project