Ga Langs Start

Ga Langs Start
A Short film by Timo Hensen
Crowdfunding teaser: 
funded project
06
152%
€3.802
donated of €2.500
0
days to go
21
supporters

Project Information

About the project
LOCKLINEEen jong meisje, opgroeiend in een dorpje waar de tijd lijkt stil te staan, kan haar verleden niet loslaten uit angst om opnieuw te moeten beginnen.

Ga Langs start

Ga langs start gaat over Julia, een vijftien jarig meisje wonend in een plattelandsdorpje waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan, terwijl de rest van de wereld verder leeft. Julia slijt haar dagen op haar kamer. Af en toe loopt ze wat of fietst ze wat maar dat is het. Ze is zo iemand met twee goede vrienden en verder geen. Julia is 15 dus ze begint zich wat af te zetten tegen haar ouders, tegen haar hele omgeving eigenlijk. Maar er is wel een reden voor Julia haar gedrag...

 

 

Een film over de angst voor verandering. De angst om los te laten en de angst om opnieuw te moeten beginnen.

    

 

 

Een film over de angst voor verandering zat er voor de scenarioschrijver en regisseur van de film, Timo Hensen, al een tijdje aan te komen. "Mijn films zijn als kleine dagboeken die een bepaalde periode of een bepaald gevoel kunnen beschrijven wat ik voelde op het moment van het schrijven van het script. Ik vind het interessant om films vanuit mezelf te schrijven en ik houd dan ook net als het hoofdkarakter van mijn film niet van verandering. Nu hebben de afgelopen drie jaar op de HKU, door de manier van lesgeven met een bepaalde losheid, mij enorm geholpen om dingen wat meer in perspectief te zien en wat losser om te gaan met verandering. Daarom leek mijn afstudeerproject mij een perfecte gelegenheid om een film te maken over dit gevoel en de verandering daarvan."

 

    

 

We leggen op dit moment de laatste hand aan het compleet maken van de crew en ook de casting bevindt zich in de afrondende fase. Via deze manier proberen wij het budget voor onze film compleet te krijgen. Daarom doen wij een beroep op u. Help ons bij het maken van deze goedgeschreven afstudeerfilm. Uiteraard zetten wij tegenover uw donaties graag een bijpassende reward. Deze rewards verschillen van een gesigneerde poster, DVD's, voorpremiere, participeren in de film tot aan bezoek aan de set. 

 

Kijk voor meer informatie op onze facebookpagina: http://www.facebook.com/galangsstart

 

 

 

 

    

 

 

 

 

Quote that inspired the maker

Ken je die tekenfilms waarbij iemand van een klif afrent en er niets met ze gebeurt? Ze blijven even hangen, midden in de lucht. Tot ze naar beneden kijken...
Julia