Bello 4 Ever

Bello 4 Ever
A Documentary by Pascalle van Dijk
Crowdfunding teaser: 
funded project
00
103%
€2.075
donated of €2.000
0
days to go
35
supporters

Project Information

About the project
LOCKLINE'Bello 4-ever' is een korte documentaire over het afscheid tussen mens en dier maar ook over Hollandse welvaart.

Bello 4-ever

Glitterurnen, asblikken, gipsafdrukken, cremuleren, induviduele crematie, groepscrematie, plukjes haar en askettingen. 

De meeste van deze woorden heb ik de afgelopen weken voor het eerst in mijn leven gehoord. Sinds ik research doe bij het dierencrematorium heb ik gezien dat er zo veel mogelijkheden zijn om je huisdier een uitvaart te geven! Van dwerghamster tot Deense dog, hoe klein het beestje ook is, hoe groot het verdriet van het baasje kan zijn. 

Bello 4-ever is een korte tragi-komische documentaire over het afscheid tussen mens en dier. Maar ook over Hollandse welvaart, want hoe bijzonder is het dat we in Nederland ons huisdier een uitvaart kunnen geven!

Bello 4-ever wordt later dit jaar uitgezonden door Omroep West!

Crew

Wij zijn Pascalle en Aron en we hebben al veel projecten samen gemaakt. Pascalle als regisseur en producent, Aron als cameraman en editor. We hebben vooral veel projecten voor stichtingen in ontwikkelingslanden gedaan, De fascinatie van Pascalle voor het onderwerp Hollandse welvaart komt daar ook vandaan.

Pascalle van Dijk

 

 

 

 

 

 

 

Help!

Om deze film te kunnen realiseren hebben we wel wat geld nodig! We moeten apparatuur huren, onszelf verplaatsen, muziek laten schrijven en af en toe een boterham kunnen eten. Daarom vragen we u om ons te steunen! Kijk hier naast wat voor prachtige beloningen u krijgt voor een donatie en help ons deze film te maken!

Als bedrijf heb je fiscaalvoordeel als u dit project steunt. U kunt op de volgende pagina hier meer over lezen: Fiscaal voordeel

Quote that inspired the maker

Hij heette 'Eos' vernoemd naar het hotel in Turkije, waar we hem hadden gevonden.
Baasje van Eos