Kinder serie: Kiwi & Slinger S02

Kinder serie: Kiwi & Slinger S02
A TV program by Tommy Zwartjes
Crowdfunding teaser: 
04
4%
€414
donated of €10.000
0
days to go
16
supporters

Project Information

About the project
LOCKLINENa een succesvol eerste seizoen van Kiwi & Slinger, willen we een tweede seizoen maken! Investeer mee in een mooi programma en een mooiere wereld!

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong bedrijf op het gebied van kindercharacters. Wij maken theater en televisie voor kinderen tot 8 jaar en hun ouders.

Zie onze corporate website: www.toxtv.info

Wat willen wij maken?

Wij willen het tweede seizoen van Kiwi & Slinger groter, mooier en beter maken. In de video krijgt u een goede indruk van het decor.

Kiwi & Slinger in het nieuwe seizoen

Kiwi is een vrolijke aap die van voorlezen houdt. Meneer Slinger doet dat met plezier. In het  nieuwe seizoen maken Kiwi & Slinger vrienden met de overbuurjongen Meneer Banaan, de dokter Arend en de ontdekkingsreiziger Charles. Van hen leren ze veel en maken bovendien veel plezier samen.

In de 15 minuten durende aflevering word je wijzer en enthousiaster over o.a. sporten, dieren, lezen en fantaseren. Echt iets voor kinderen van 4 of 5 jaar!

Waarom willen we dit maken?

Omdat het programma in dit format en met deze kwaliteit een beter bereik krijgt, dus door meer kinderen wordt gezien. Hierdoor hopen we dat onze maatschappelijke doelen (educatie, gezondheid, veiligheid) ook bereikt worden.

Wat doen wij met het geld?

Het geld gaat naar de cameramannen, geluidsmannen, acteurs, decors en kostuums. TOXTV investeert zelf al in een groot deel van het decor, in het schrijven ervan en in het monteren ervan.

Omdat we er ook alles aan doen om zoveel mogelijk kinderen de kans te bieden het programma te bekijken, hebben we een specialist ingehuurd die in contact is met de grote zenders in Nederland, België, Duitsland en zelfs Engeland. Zijn naam is Gert van Mol. Gert is negen jaar actief geweest bij The Wall Street Journal in Engeland. Hij is CEO geweest van de zender LIFE!TV in Belgie. En hij staat bekend om zijn slimme marketing aanpak in de media.

Kiwi en Slinger seizoen 2

Quote that inspired the maker

Ik ben nu alvast druk bezig de serie aan te bieden aan grote zenders in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Dit gaat een succes worden!
Gert van Mol (http://nl.wikipedia.org/wiki/Gert_Van_Mol)
This project was closed on 12-04-2015

Fund Project