Zwembadhaar

Zwembadhaar
A Short film by Bas Jansen
Crowdfunding teaser: 
funded project
218
100%
€5.000
donated of €5.000
0
days to go
73
supporters

Project Information

About the project
LOCKLINETijdens een hittegolf helpt een mysterieus meisje het zwembad van een jonge kluizenaar te beschermen tegen opdringerige buurtbewoners.

Zwembadhaar


Marvin is op zichzelf aangewezen. Zijn vader is slecht bereikbaar. Ook op momenten waarop het echt nodig is. En hij zit met hoge rekeningen om zijn wereld, het grote huis waar hij in woont, te onderhouden. Omdat de buurtbewoners van alles van hem willen, kiest hij ervoor om iedereen op afstand te houden. Totdat er op een dag een mysterieus meisje met een groot geheim bij hem aanklopt.

Dit meisje, Laura, is een  nieuwsgierig persoon die zelfverzekerdheid uitstraalt maar van binnen een beschamend geheim met zich mee draagt. Dat heeft alles te maken met dat ze zichzelf niet accepteert zoals ze is.

Laura leert Marvin zich open te stellen voor de buitenwereld. Marvin leert Laura om haarzelf te waarderen.

Motivatie

Wij willen heel graag dit verhaal vertellen, omdat iedereen zich wel kan identificeren met Marvin of Laura. Met isolement, schaamte, vertrouwen en eigenwaarde. We nemen je graag mee op een avontuur in een wereld die herkenbaar is maar toch ook een magisch randje heeft.

De film heeft voor mij ook een persoonlijke waarde. Met dit verhaal wil ik mezelf eraan blijven herinneren dat 'om hulp vragen' geen schande is. Een boodschap die, denk ik, een hoop mensen kan helpen. Iedereen heeft zijn of haar persoonlijke bubbel, maar soms is het goed om de juiste persoon binnen te laten.

 

Duik in het diepe met ons!

Wij hebben een fantastische crew verzameld om deze film te kunnen realiseren. Maar we kunnen het niet alleen. Om deze magisch realistische film te kunnen maken hebben wij geld nodig voor onder andere;

 

  • Kostuums (Iedereen moet er op zijn of haar paasbest uit zien!)
  • Aankleding van het huis (Die wij op magische wijze kostenloos mogen gebruiken!)
  • Gevulde buiken (Minstens een uur wachten met zwemmen na het eten!)
  • Apparatuur (Licht, Camera, Geluid, Actie!)
  • De reiskosten van de cast en crew (Die geheel zonder extra vergoeding het verhaal komt neerzetten!)
  • Nabewerking van de film en het maken van toffe film muziek (Alles moet er goed uit zien én goed klinken!)

 

Wat krijg je daar voor terug?

 

Er zijn verschillende baden om in te zwemmen!

Allereerst help je ons om deze film te kunnen maken. Je krijgt daarvoor verschillende dingen terug zoals toegang tot onze geheime Spotify Zwembadhaar-sfeer muziek lijst.

Ook zijn er verschillende props en tickets te verkrijgen. Wil jij als een van de eerste onze film zien? Wil je dat jouw naam of bedrijfsnaam in de aftiteling te bewonderen is? Of liever een van de andere rewards? Help ons dan nu!

Quote that inspired the maker

What makes you vulnerable, makes you beautiful.
Brené Brown
This project was successfully funded on 29-07-2018

Fund Project