WILD GERAAS vindt weg naar het publiek!

Project Reference: 

De documentaire WILD GERAAS vindt zijn weg naar het Nederlandse publiek!

Deze week is de DVD ‘WILD GERAAS’ aan vrijwel alle donateurs die daar recht op hebben verzonden! En naar honderden adressen in het land (via de website en Facebook). 

Maar ook via een persoonlijke link toegankelijk gemaakt voor iedereen die het project via Cinecrowd gesteund heeft.

Daarnaast kan de DVD nog nabesteld worden: momenteel nog voor 12 euro 95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Maak dat bedrag dan over op Bankrekening NL74ABNA0404238289 ten name van AJScheer met vermelding van uw naam en woonplaats. Stuur tevens een mail naar info@wildgeraasdefilm.nl en vermeld daar nog eens uw (zelfde) naam en adres en mailadres.

Ook kan de film online bekeken worden via:  https://vimeo.com/ondemand/wildgeraas 

Er is nog meer nieuws:

A.s. zaterdag 29 oktober om 13.30 uur gaat WILD GERAAS in premiere in Utrecht. In zaal 2 van het Hartlooper bioscoopcomplex van cineast Jos Stelling, oprichter van het Nederlands filmfestival, regisseur van speelfilms met o.a. historische thema’s als Elckerlyc en Mariken van Nieumeghen, maar ook van De Illusionist (1983).

Er zal een korte inleiding gehouden worden door Arnold-Jan Scheer en daarna napraten in de foyer, waarbij ook Jos Stelling aan Scheer vragen zal stellen, o.a. over het tot stand komen van WILD GERAAS, waar 20 jaar aan gewerkt is en waarvoor in een groot aantal Europese landen Sinterklaas- en gerelateerde riten en feesten zijn gefilmd door Scheer en co-cameraman, documentaire maker Roy Dames. 

Exemplaren van het boek ZWARTE SINTERKLAZEN van Scheer en DVDs van de film zijn aanwezig bij de premiere van deze onafhankelijk gemaakte film. De DVD kost 12 euro 95 en het boek 18 euro

Het adres van het Hartlooper Complex is: Tolsteegbrug 1, 3511 ZN Utrecht, 030 2320450 of online: info@hartlooper.nl

Meer info: www.wildgeraasdefilm.nl

https://vimeo.com/ondemand/wildgeraas

Pro- en anti Pietenmensen lijken in een parallel universum te leven. Maar er is ook een positieve kant. Steeds meer mensen raken geinteresseerd in de ouderdom van het Sinterklaasfeest en de werkelijke oorsprong van Zwarte Piet. De zoektocht naar de Sint en zijn begeleiders leidt onherroepelijk naar onze eigen oorsprong.

Don't e-mail the supporters: 

Comments

tijixiv744_755226's picture

Our body needs essential oils every day. These oils help the body to get required immunity power and keep us active all the day according to do my accounting assignment sources. They are naturally prepared and do not contain any chemicals in it and no side effects will occur while using these oils.