Week 2

Project Reference: 

Och mensen,

Hier een kleine groet vanuit Dhaka, Bangladesh.
Ik (Karsten de vreugd) werk momenteel aan een documentaire hier en het is echt indrukwekkend. Een land 4 keer zo groot als Nederland met meer inwoners dan Rusland!
Ergens n de zomer hoop ik jullie het resultaat van onze zoektocht te laten zien, maar nu terug naar de korte film!

Crowdfunding
Ons project gaat echt heel goed! We hebben, mede door het AFK, nu 40% opgehaald en dat is echt fan-tas-tisch.En ook de niet financiele steun en berichtjes zijn hartverwarmend.
Maar, maar, maar, we zijn er nog niet. Zoals jullie weten hebben we een bingoavond op 20 februari, als je komt, wil je mensen meenemen?? We gaan spelen voor fantastische prijzen en het dansen achteraf mag niet worden gemist.

Team
We hebben afgelpen week Tanya Fallenius mogen toevoegen aan onze awesome crew. Een vrouw met het hart op de goede plaats en capaciteiten als editor van wereldniveau. Ook Tom Jansen die het geluid bij ons gaat mixen is van een buitencategorie en een zeer welkom lid van de familie!

Kortom: we liggen EN ROUTE! (see what I did there?)

X Karsten

 

 

Don't e-mail the supporters: 

Comments

shubhamrock19998_723312's picture

Its best technique for the searching any things for the    download firefox  work and its so easy for the all because here wecan see the benefit of our work and we can get more by the help of this article.