We zetten alle zeilen bij….

Project Reference: 

Beste, lieve vrienden, familie, supporters…

Jullie zijn inmiddels met velen. 289 om precies te zijn. Ieder uur komen er weer meer mensen bij. Afgelopen drie dagen hebben we meer opgehaald dan in de eerste drie weken.

We hebben nu nog 18 uren te gaan….

Jullie zijn onze ambassadeurs, jullie hebben we heel erg nodig in onze ‘laatste uren’. Willen jullie ons helpen alle zeilen bij te zetten?

Als mensen je vragen waarom en voor wie deze film gemaakt moet worden?

Laat ze dan vooral dit bericht lezen.

In je dromen kun je leven
Kun je altijd liefde geven
Aan de ander die je mist
Worden tranen uitgewist

Ook al lijken we verloren
Dromen maken geen verschil
Worden steeds opnieuw geboren
In een droom kan wat jij wil

Noa is een kanjer en speelt mee in onze film Het geheim van Sophia. We hebben haar een paar maanden geleden ontmoet en vanaf dat moment is ze een grote inspiratiebron.

Voor ons staat zij symbool voor al die andere kinderen voor wie we ons inzetten. Zij zorgt ervoor dat we nog steeds onze droom najagen. En dat geldt niet alleen voor onze cast en crew maar zeker ook voor haar ouders, Brenda en Edwin die zo ontzettend hard knokken voor hun meisje met hun mantra: We will win!
Haar hebben we voor ogen als we aan mensen vertellen voor wie we deze film willen maken.Artsen doen wat ze kunnen, haar ouders doen wat ze kunnen en nog veel meer, en Noa doet wat ze kan en heel graag en heel goed doet: acteren.

Onze rol hierin is maar heel beperkt, maar ook wij willen doen wat we kunnen: filmmaken. Een film maken waarin Noa haar glansrol mag spelen en zichzelf daarna op het grote doek in Pathe de Kuip terug kan zien, samen met haar vader, haar moeder en al die andere kinderen, vaders, moeders, broertjes, zusjes….

We hebben nog 18 uren om ervoor te zorgen dat we ons crowdfundingsbedrag halen.

Als we het niet halen krijgen we niets van het al gedoneerde geld en kunnen we onze film niet maken. Die film die zoveel betekent, de film met Noa, voor Noa en voor al die andere kinderen die het zo ontzettend nodig hebben om weg te kunnen dromen, om even te vergeten dat ze ziek zijn.

Doneer nu, voor het te laat is.
Dankjewel. Heel erg dankjewel. Kus en knuffel.
Nu alvast virtueel, maar nog liever ook IRL.

 

Cast & Crew en alle kinderen voor wie deze film gemaakt wordt.

https://cinecrowd.com/nl/het-geheim-van-sophia

#delenislief #donerennogliever #jijbenthetallerliefst

Don't e-mail the supporters: