Var - Videoclip

Var - Videoclip
A Video clip by Niels van der Ree
Crowdfunding teaser: 
03
30%
€305
donated of €1.000
0
days to go
5
supporters

Project Information

About the project
LOCKLINEVoor mijn afstudeerproject ga ik een experimentele videoclip opnemen. Dit op muziek van 'Sigur Rós'! Help mij dit te realiseren!

In de videoclip volgen we een man die sinds dat hij volwassen is geworden, blind is.

Na een lange dwaaltocht belandt hij in een gebied van ongerepte natuur. Deze plek doet hem doormiddel van geur en geluid denken aan zijn jeugd.

Een heel leven in de natuur heeft hem doen beseffen dat hij zijn leven geleefd heeft en dat hij klaar is om te sterven. 

Hij heeft deelgenomen in de cyclus van het leven.

 

 

Rewards:

5.00 EuroJe krijgt als eerste een link naar de film, dit geldt voor alle rewards!Super bedankt dat je meehelpt! 25.00 EuroDiegenen die 25 euro inzetten krijgen: - De DVD van 'Var' - Een handgeschreven kaartje 75.00 EuroVoor 75 euro of meer mag je een plekje in je boekenkast vrijmaken voor een 'Var - Boxset', met als inhoud: - De DVD van 'Var' - Een eerste versie van het script - Een originele handgeschilderde paardenbloem op vintage papier - 3 velletjes exclusief Artwork Daarnaast krijg je een plekje in de aftiteling en een handgeschreven kaartje. 125.00 EuroVoor 125 euro of meer kunnen wij bieden: - De 'Var - Boxset' - Een figurantenrol Ook krijg je een plek in de aftiteling en een handgeschreven kaartje. Steun mij in deze zoektocht en vind jezelf in het bezit van een aandeel aan de film! 

Crew

Regie:

Niels van der Ree

'De regisseur is het hart van de productie, al het inzicht van de regisseur zie je terug in het spel van de acteurs en in de feeling van de film'.

Productie:

Niels van der Ree

'De productent zorgt dat alles geregeld is en dat niemand zonder benzine komt te staan'.

Opnameleider:

Sido Lanters

'Opnameleiders worden ook wel eens 'setnazi's' genoemd, dit omdat ze de vaart achter iedereen aan moeten gooien en zorgen dat alles op de draaidag op tijd af komt'.

Camera Department:

Job van Bijsteren

Tim de Heer

'Het camera departement is volledig verantwoordelijk voor het beeld van de film, zowel technisch als creatief. In ons team bestaat dit departement uit 2 mensen, de DOP (Director of Photography) en een Camera-assistent'.

Licht Department:

Simon Ruesink

'Het licht departement mogen we heel dankbaar zijn want zonder goeie belichting kom je nergens in een film, de lichtman, ook wel Gaffer genoemd, zorgt ervoor dat elk shot precies de goeie highlights en schaduwen heeft'.

Art Department:

Marleen Klapwijk

Jorieke Tenbergen

'De mensen die horen bij het art departement zorgen dat de sfeer in de film klopt, zij zorgen dat de film eruit ziet zoals hij eruit moet zien. Zij maken onderandere kleding en tekeningen voor de set'.

Runner:

Joris Ludwig

'Zonder deze functie kunnen we het wel schudden op de Posbank! Als Runner ben je de hele dag in de weer om de wensen van de producent te vervullen, dit houdt in dat deze beste man alles en iedereen ophaalt en weg brengt op commando'.

Cast (so far)

Sjoerd Schwibettus

Joy Verberk

Duncan de Vries

Kenneth Fluonia

'Natuurlijk spannen de acteurs de kroon, in samenwerking met de regisseur zorgen deze mensen dat de film overtuigend over komt'.

 

Quote that inspired the maker

'Een blinde man aan het eind van zijn leven, vindt vrede in de wildernis.'
Joris Ludwig