Update Tenacity

Project Reference: 

Lieve lieve donateurs,

BEDANKT 

WAUWIE, wat was het spannend en wat ben ik blij dat ik dankzij jullie de crowdfunding heb behaald! Echt geweldig; zelfs met 3% extra! Mijn dank is enorm GROOT. 

REWARD 

Om jullie reward te ontvangen heb ik van sommige alleen een e-mail adres. Wil je het gedicht of boek per post ontvangen? Stuur dan je adresgegevens naar tenacitydefilm@gmail.com - zodat er deze lente een mooi gedicht over de liefde of het boek ‘Verslaafd aan de liefde’, op je deurmat ligt. 

UPDATE TENACITY

Nu we het streefbedrag binnen hebben kan het feest echt beginnen. De locaties zijn check en verder zijn we druk bezig met de gehele pre-productie! De draaidagen staan vast en de crew leden zijn hard aan het knallen met alle voorbereidingen! In mei gaan draaien en editen bij bij Vice op kantoor. Wij hebben er heeeel veel zin in :). 

FIGURANTEN

We hebben voor het feest wat figuranten nodig, maar we hebben maar een aantal plekjes. Hou jij van dansen, verkleden en wil je graag tijdens de opnames figureren als feestganger? Stuur dan een berichtje naar tenacitydefilm@gmail.com - met wat recente foto’s - dan hoor je later meer van ons. 

Lieve mensen, enorm veel dank ❤️

We houden jullie op de hoogte!

Heel veel liefs van Ayla en de rest van het team.

Don't e-mail the supporters: