Update Heinz

Project Reference: 

Beste crowdfunder,

Hier volgt een korte update over de financiering van Heinz, zodat jullie uiteraard op de hoogte blijven van de ontwikkelingen hieromtrent.
Helaas duurt het allemaal wat langer dan wij in eerste instantie voor ogen hadden. En kampen wij helaas nog steeds met een gat in onze begroting.
Waardoor wij in augustus weer een aanvraag in zullen dienen bij het Filmfonds. Daarbij zijn we inmiddels in gesprek met een commerciële partij die Heinz mogelijk meeneemt in zijn portefeuille. Ook wordt er door ons onderzocht in hoeverre het mogelijk is de film te maken voor een iets lager budget dan in eerste instantie begroot is. 

Kortom we zijn nog steeds hard aan het werk om de financiering van Heinz helemaal rond te krijgen. Maar een definitieve go is op dit moment helaas nog niet in zicht. Wel hebben wij nog steeds het vertrouwen op een goede afloop hieromtrent en hopen in september zeker te kunnen weten of we van start kunnen gaan met de productie van Heinz. Want we staan te popelen om te beginnen en jullie vast en zeker ook.

We danken je voor je geduld en houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Hopelijk tot snel!

Don't e-mail the supporters: