Update Bonne Chance de film

Project Reference: 

Beste funders!

Hoog tijd voor een update over de film Bonne Chance. Want intussen zijn wij druk bezig met de voorbereidingen. Als dank voor je interesse nemen je hierbij graag mee behind the scenes!

En de cast van Bonne Chance is inmiddels compleet! Neem een kijkje bij Cast en Crew! We hebben de eerste gesprekken met de acteurs gehad en meteen het script doorgenomen. We zijn superblij met zo'n diverse cast!

Met nog 7 dagen te gaan voor onze crowdfunding campagne blijft het zo spannend!! We hopen echt dat het lukt en hebben zin om te filmen!

Wist je dat wij de Joker hebben ingezet? Dat betekent een Limited Reward: voor 499 euro all-in heb je een mooie bedrijfsfilm of workshop. Heb je interesse, neem contact op met ons via bonnechancedefilm@gmail.com

Naar aanleiding van onze teaser kregen we veel te horen dat het Poker klaptafeltje echt niet kon. Vergeef ons!! :D Maar even goed nieuws tussendoor, dankzij onze sponsor De Spelletjesboer hebben we nu een mooie professionele pokertafel gereserveerd voor de film!

Volg ons voor meer updates op Facebook.com/BonneChancefilm

Wij gaan hard door met het voorbereiden en met crowdfunden! Lees je dit en heb je nog niet gedoneerd? Doe het snel want we hebben je hulp hard nodig! Wees een vriend en help mee om deze film te realiseren.

Tot de volgende update en Bonne Chance aan ons allemaal!!

#teamBonneChance

Don't e-mail the supporters: