Update 27-09-2016:

Project Reference: 

Lieve funders,

Laten we beginnen met nog eens te vermelden dat we potjandorie nog aan toe 103% van onze begroting hebben weten te crowdfunden! Met jullie hulp, uiteraard! Waarvoor onze enorme dank!

Toch hebben we geen tijd genomen om stilletjes te genieten van dit succes. Zoals je in een eerdere update kon lezen hebben we de preproductie tijdens de crowdfunding even op een lager pitje gezet zodat we alle energie in de crowdfunding konden stoppen, maar nu gaat al onze tijd in die voorbereiding zitten. Voor de laatste keer kijken naar het scenario, audities houden voor de laatste rollen, de decoupage (de voorbereiding van alle camerashots) opzetten, reperen, onderhandelen over filmlocaties en nog veel, veel meer. Slapen doen we in december weer.

Vrijdag 7 oktober, zaterdag 8 oktober, zondag 9 oktober en zaterdag 15 oktober gaan we de film daadwerkelijk opnemen! Dit is relevant voor jullie funders omdat sommigen van jullie (iedereen die een donatie deed van €75,- of meer) recht hebben op een figuratierol! Wil je gebruik maken van die mogelijkheid, dan horen we dat graag zo snel mogelijk via stripheldenbuurtdefilm@gmail.com onder vermelding van ‘Figureren’, met in je mail je volledige naam, leeftijd en de dag waarop je wil komen.

Op zaterdag 8 oktober [van 13:00 tot 17:00] worden een tweetal scènes opgenomen in een bus. We verzamelen dan om [12:30] op de parkeerplaats bij de McDonalds nabij het Oor.

Op zondag 9 oktober [van 09:00 tot 13:00] worden een tweetal scènes opgenomen op het marktplein in Almere Haven. We verzamelen dan voor de bibliotheek om [08:45].

Heb je minder dan €75,- gedoneerd, maar wil je wel graag figureren? Laat het ons dan gerust ook weten. Maar uiteraard hebben de funders die er voor hebben betaald wel voorrang.

Verder hebben we een beginnetje gemaakt met het verzamelen, maken en organiseren van de rewards. Toch moeten we erkennen dat deze grotendeels, omwille van de tijd, pas ruim na de draaidagen uitgedeeld zullen gaan worden. Cinecrowd heeft jullie een mail gestuurd met het verzoek om in te loggen op cinecrowd.nl en aldaar je persoonsgegevens aan te vullen, zodat wij weten waar de rewards naar toe moeten. Bij dezen doen wij ook nogmaals dat verzoek. Mocht dit om technische redenen niet werken (we hebben daar al klachten over gehad), geef dit dan vooral door via info@cinecrowd.com. Zij lossen het dan zo snel mogelijk op.

Tot slot zijn we bijna rond wat betreft de invulling van de diverse rollen. Toch missen we nog een paar dynamische jonge acteurs tussen de 13 en 25 jaar van niet Nederlandse afkomst. Mocht je zo iemand kennen, dan horen wij het graag!

Bedankt voor al jullie hulp en tot de volgende update!

Vriendelijks,

Leon, Sanne en Bram

Don't e-mail the supporters: