Update #1

Project Reference: 

Stand van zaken Crowdfunding

Na 11 dagen van crowdfunding staat de teller inmiddels op € 2.700,-, oftewel 38% van het streefbedrag. Hier zijn we zeer trots op en we willen dan ook alle donateurs bedanken! Supermooi om te zien dat jullie steun toezeggen, omdat jullie affiniteit hebben met het onderwerp van de film, het filmgenre of de makers kennen. Zonder jullie zouden we niet al op dit mooie bedrag zijn aanbeland.

De campagne wordt opgepikt

Er is inmiddels al op diverse nieuws- en genresites aandacht besteed aan de crowdfundingcampagne. Bekijk de artikelen hier:
Schokkend Nieuws
De Nachtvlinders
Entertainmenthoek

Repetitie

Vorige week zaterdag heeft er weer een repetitie plaatsgevonden. Acteurs Eline Havenaar en Sytse Faber zijn samen met regisseur Bastiaan aan de slag gegaan met het doornemen van het scenario. Het was inmiddels de derde repetitie en Bastiaan was zeer tevreden over het spel en het proces dat ze samen aan het doorlopen zijn. Bij elke "take" waren er weer zeer interessante dingen te zien die uiteindelijk ervoor gaan zorgen dat het spel van de acteurs perfect het verhaal vertellen.

Tot slot 

Graag willen we middels deze update van de gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal een mooi paasweekend te wensen. En mochten jullie nog mensen tegenkomen die onze film nog niet steunen.... "Spread the word"...;-) 

 

Team Amy & I

Volg ons op: Facebook en Instagram

Don't e-mail the supporters: 

Comments

airporttransportation_748440's picture

Thank you so much for the post you do. I like your post and all you share with us is up to date and quite informative, i would like to bookmark the page so i can come here again to read you, as you have done a wonderful job. Top 10 Magento 2 Hosting Company