Update 04-09

Project Reference: 

Lieve funder,

We weten van voren bijna niet meer dat we van achteren nog leven; zo druk zijn we de afgelopen drie weken geweest. Het zal je niet zijn ontgaan dat het ook eventjes heeft geduurd voordat je weer een mailtje van ons kreeg, maar gelukkig was al die inspanning niet voor niets!

Op moment van schrijven staat de crowdfundingsteller op 94%! We hebben nog drie dagen te gaan om de 100% te halen, maar we hebben het vertrouwen dat dit ook gaat lukken. Nog een ruime vijfhonderdeuro en dan zijn we er.

Tijdens die drukte hebben we twee weken geleden ook besloten om de preproductie even op een lager pitje te zetten, om zo alle tijd en energie in de crowdfunding te steken (misschien zag je dat al op Facebook). Preproductie is de fase waarin je alles organiseert en voorbereid wat je nodig hebt tijdens het daadwerkelijk draaien van de film (die ‘de productie’ heet, in filmjargon). Maar ondanks het iets lagere pitje hebben we toch een hoop voor elkaar gekregen.

Zo zijn we op bezoek geweest bij onze stuntcoördinator Endorfine Producties, om hier een begin van het stuntplan te maken. We hebben met meerdere professionals gesproken over ons scenario, wat resulteerde in weer een nieuwe versie. De eerste gesprekken over de muziek hebben plaatsgevonden. De kostuums en rekwisieten worden al verzameld. En we hebben contact gelegd met busverhuurbedrijven en exploitanten van apparatuur. Allemaal buitengewoon positief contact overigens.

Tot slot heeft dit ook geleid tot het verplaatsen van de draaidagen. Nu we de meeste preproductie pas na de crowdfunding op gaan starten leek het ons verstandig om niet zo kort na de crowdfundingsdeadline te gaan filmen. Bovendien gaven nieuwe data ook weer de ruimte om extra mensen aan te trekken voor op de set.

De planning is nu om vanaf 7 oktober met de opnames te starten. Spannend!

Hoe dieper we in het proces van maken terecht komen, hoe meer mogelijkheden we tegenkomen om de film naar een hoger niveau te tillen. En hoe meer we ons verwonderen over het tomeloos enthousiasme van de mensen die ons hierin bij willen staan; zij het in de vorm van cofinanciering, of materiële sponsoring, of in diensten.

Geen moment krijgen we het gevoel dat we er alleen voor staan. En daarom gaat dit een ontzettend vette film worden!

Tot een volgende update en houd ons vooral in de gaten op Facebook!

Vriendelijks,

Leon, Sanne en Bram

Don't e-mail the supporters: 

Comments

meave390_736330's picture

Have to look this amazing blog online here look this update to free v bucks game forever here visit the site and save to all ifnromation to play it easily.