U bent van harte uitgenodigd op de Film Premiere van Losing Sight!

Project Reference: 

Beste crowdfunding-supporter van de documentaire " Losing Sight",

Het is met een groot genoegen dat ik u uitnodig om de film première van de documentaire "Losing Sight" bij te wonen op vrijdag 29 november 2019 op de C-mine in Genk. 

U wordt verwacht omstreeks 20h15. Rond +/- 23h zal de avond afgelopen zijn. 

Via het crowdfunding platform "Cinecrowd" kan ik enkel & alleen algemene mails verzenden naar iedereen die de crowdfunding campagne gesteund heeft. Het aantal vrijkaarten waarover u beschikt varieert dus naargelang het bedrag dat u indertijd hebt overgemaakt. Bent u niet meer zeker op hoeveel vrijkaarten u precies recht heeft? Stuur mij dan gerust een mailtje. 

Gelieve uw aanwezigheid ten laatste op vrijdag 15 november te bevestigen. Het enige wat u moet doen is op deze e-mail reageren en vertellen met hoeveel personen u komt (moest u uiteraard recht hebben op meerdere vrijkaarten). 

Belangrijk: u ontvangt geen ticket.

Op de avond van de vertoning kunt u zich gewoon aanmelden aan de balie. Uw naam zal op een aparte lijst staan met het aantal tickets waarop u recht heeft. Maar nogmaals, bevestig uw komst ten laatste op vrijdag 15 november. 

Er is ondertussen ook een Facebook event pagina aangemaakt: https://www.facebook.com/events/513955922737165.

Het zou tof zijn mocht u uzelf (en eventueel de personen die u meeneemt) op aanwezig plaatsen. Wilt u wat promotie maken rond de vertoning? Dat mag uiteraard. Voel u vrij om het event te delen op Facebook of op andere social media kanalen.

Wilt u nog een stapje verder gaan & pakweg de omslagfoto op je eigen Facebook profiel plaatsen? Super. Stuur me een e-mail en ik bezorg u deze onmiddellijk. 

Hoe meer mensen komen, des te meer er gedoneerd kan worden aan onze partner Licht voor de Wereld. Een filmticket kost €15. Een oogoperatie in Congo kost €50. Met de inkomsten van 3 filmtickets (op €5,- na) kunnen we een oogoperatie laten uitvoeren in Congo. 

Dat is sowieso de drijvende kracht achter de productie geweest. Deze documentaire moet dienen als katalysator om zoveel mogelijk mensen in Congo te kunnen helpen. Nu & in de toekomst. 

Ik som het nog allemaal graag even voor u op:

  • - vrijdag 29 november omstreeks 20h15 gaat de première door op de C-Mine in Genk (C-Mine 10, 3600 Genk, België).
  •  

- Bevestig uw komst ten laatste op vrijdag 15 november.

- Bent u niet zeker op hoeveel tickets u recht heeft? Stuur me een e-mail & ik weet het u onmiddellijk te zeggen.

- U ontvangt geen ticket. U komt gewoon op vrijdag 29 november naar de balie. Alle namen van de crowdfunding-supporters staan op een aparte lijst. 

- OPTIONEEL: graag uzelf op aanwezig plaatsen op de Facebook event pagina: https://www.facebook.com/events/513955922737165.

- Wilt u graag promotie maken rond de première? Stuur me een e-mail en ik bezorg u promomateriaal. 

Ik wil u nogmaals hartelijk bedanken voor uw steun. Zonder u was dit allemaal niet mogelijk. 

Vivre c'est voir zoals ze in Congo zeggen... 

Tot snel!

Hartelijke groeten,

Jorgo Kokkinidis

Don't e-mail the supporters: 

Comments

washableway_733357's picture

Via het crowdfunding platform "Cinecrowd" kan ik enkel & alleen algemene mails verzenden naar iedereen die de crowdfunding campagne gesteund heeft. Het aantal vrijkaarten waarover u beschikt varieert dus naargelang het bedrag dat u indertijd hebt overgemaakt. Bent u niet meer zeker op hoeveel vrijkaarten u precies recht heeft? Stuur mij dan gerust een mailtje. Shell Shockers full version.

dickilona_746199's picture

Very informative blog. This was very helpful! How to prepare barbeque grill at home Great article! Thank you so much for this!