Tiffany's Droom

Tiffany's Droom
A Documentary by Wendelien Voogd
Crowdfunding teaser: 
funded project
100
102%
€5.100
donated of €5.000
0
days to go
55
supporters

Project Information

About the project
LOCKLINEA coming-of-age film about a young Rotterdam jumping rider on the way to the top sport. Can sports offer you opportunities if you miss those at home?

SYNOPSIS

De 14-jarige Tiffany is als eerste van haar manege geselecteerd voor het Talent Training Center Zuid Holland, waar jonge talentvolle springruiters worden klaargestoomd voor de topsport. Tiffany is vast van plan om een toptalent te worden, maar dat is niet altijd makkelijk voor de rasechte Rotterdamse, die opgroeide in een pleeggezin. Gaat het haar ondanks haar omstandigheden lukken om door te dringen tot de top en haar droom te verwezenlijken? Dat gaat de documentaire 'Tiffany's Droom' allemaal laten zien.

DE REGISSEUR OVER DE FILM:

Niet iedereen heeft in het leven dezelfde kansen. Maar sport geeft mogelijkheden voor iedereen, ongeacht afkomst, klasse of milieu. Daar waar je in het echte leven vaak overgeleverd bent aan bepaalde situaties, kun je in de sport je eigen koers bepalen. Dat vind ik het bijzondere aan sport.
 

Quote that inspired the maker

Succes is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do.
Pele