STER

STER
A Short film by Yenthe Dirks
Crowdfunding teaser: 
funded project
130
101%
€3.030
donated of €3.000
0
days to go
61
supporters

Project Information

About the project
LOCKLINEOver hoe onwetend je kan zijn als kind en je niet doorhebt dat je ouders soms de draad verliezen in de wereld waarin ze jou opvoeden.

Introductie

Onze film ‘STER’ gaat over de relatie tussen een vader en zijn dochter. Over hoe onwetend je kan zijn als kind en niet doorhebt dat je ouders soms de draad verliezen in de periode waarin ze jou opvoeden.

STER gaat over een jong meisje en haar vader die een uitstapje gaan maken voor de verjaardag van Ster. Haar ouders zijn net gescheiden en vieren haar verjaardag niet meer samen. Pap en Ster vertrekken naar het strand waar ze samen naar de sterren kijken en ze overnachten in hun vakantiehuisje in het bos. Als Ster slaapt herpakt Pap zijn verslaving.

Ons team

Het is geweldig om te zien hoeveel mensen hier al aan mee willen werken zonder daar iets voor terug te verwachten. Samen met Patou ten Cate voor productie, Jan Koks voor camera en Moos Springer voor sound design vorm ik een superleuk team. Alle vier staan we met hetzelfde enthousiasme achter het plan en we hebben het voordeel dat we alle vier veel mensen in de filmindustrie kennen. Naast de crew zijn we druk bezig met het verzamelen van acteurs. We willen dit nog even geheim houden maar de rol voor de vader is ondertussen vervuld door een bekende Nederlandse acteur.

Om ‘STER’ zo mooi mogelijk in beeld te brengen zullen wij dure apparatuur moeten huren. Hiervoor hebben wij jullie hulp nodig. 

Quote that inspired the maker

Een goede crew & cast is als een nacht vol sterren, je ziet ze niet altijd maar je weet dat ze er zijn.
Yenthe
This project was successfully funded on 26-01-2017

Fund Project