Screenings en rewards

Project Reference: 

HET AFWERKEN VAN DE DOCU
Zoals we eerder hebben bericht, hebben we op 16 november ons streefbedrag gehaald. Iedereen nogmaals heel erg bedankt hiervoor.
We hebben daarna 3 weken de tijd gehad om de gehele docu af te werken. Dat was een race tegen de klok kan ik je vertellen! Zeker als alles ook nog eens verkeerd gaat haha (de vloek van Xangadix zullen we maar zeggen).

ROTTERDAM
MAAR het is gelukt en 3 november was hij klaar! Precies op tijd om hem op 4 november in Rotterdam te laten zien aan de mensen die 100 euro en meer hebben gedoneerd en natuurlijk de cast en de crew van zowel Xangadix Lives als De Johnsons. Iedereen was laaiend enthousiast! Een groot succes dus. Daarna hebben we even een weekje welverdiende rust genomen…

AMSTERDAM
Maar nu is het natuurlijk tijd voor de Amsterdamse screening én de rewards waar iedereen op zit te wachten. De Amsterdamse screening is 4 december in EYE Filmmuseum. Ook weer als double bill met De Johnsons. Daar kan je vanaf nu kaartjes voor kopen. En als je 50 euro hebt gedoneerd, en nog niet in Rotterdam aanwezig bent geweest, dan sta je op de gastenlijst.

REWARDS
Wat betreft de rewards (tasjes, openers, sleutelhangers, etc) die gaan de komende weken de deur uit. Je kan je brievenbus dus in de gaten houden, MAAR alleen als je ook daadwerkelijk je adresgegevens hebt ingevuld tijdens het doneren via Cinecrowd. Als je dat niet hebt gedaan adviseer ik je dat als nog even te doen (inloggen via cinecrowd en dan rechtsbovenin bij account) anders loop je die goodies mis en da willen we niet natuurlijk!

Nou dat was hem voor nu wel weer even. Iedereen die in Rotterdam nog niet is geweest hopen we op 4 december te zien en anders; tot de volgende update!

Bram Roza & Yfke van Berckelaer
XANGADIX LIVES!

Don't e-mail the supporters: