Refresh!

Project Reference: 

Lieve supporters, 

"Hoe? Wie? Wat? Waar? Wanneer?!"
Het is alweer een tijdje geleden sinds de crowdfunding campagne - voor mijn documentaire Eduard en Rebekka - en wat is er veel gebeurt! Van zoekacties tot verbazingwekkende ontmoetingen.

Een flinke update ligt klaar voor jullie allemaal! Vanaf vandaag zal ik jullie meenemen in de avonturen die ik met Eduard en Rebekka heb beleefd. Dit zal ik met jullie delen via dagboekfragmenten.

DEEL 1 – Refresh!

In augustus kreeg ik een heel mooi kado, er stond nog maar 1,5 uur op de teller (13 augustus, 12:00) om de laatste €1.000 bij elkaar te krijgen. Het werd erg spannend en het leek haast een onmogelijke opgave.  Toen gebeurde het…om 10:31 refreshte ik de pagina voor de zoveelste keer. Het duurde even voordat het allemaal tot mij doordrong "100%. FUNDED PROJECT".

Een enorme opluchting en geluk! Wat was ik blij, en vooral heel erg ontroerd, het drong toen pas écht tot me door wat dit allemaal voor mij heeft betekend. Jullie geloofden in mij en stonden achter me en dat is zo krachtig; het effect wat een groep mensen kan hebben als ze allemaal samenwerken en in hetzelfde doel geloven is zo bijzonder!

Na de opengetrokken champagne en een korte zucht van ontlading - want zo'n crowdfunding campagne is toch stressvoller als ik had verwacht! - volgde al snel een "Nu moet het echt gaan gebeuren!"…En ik kan je wel vertellen, het is nogal een flinke opgave geweest om het hele proces van de documentaire te combineren met mijn nieuwe studie Scenografie aan de Toneelacademie van Amsterdam…maar daar vertel ik volgende keer wel meer over…

Liefs,

Sheer

Don't e-mail the supporters: 

Comments

jutoya_601493's picture

Dollar General Corporation, an American chain of assortment stores,was begun by James Luther Turner with his single tyke Cal Turner (Sr.). Company's first store was opened in Springfield, Ky. on June 1, 1955 .

www.dgcustomerfirst.com   |
www.mybkexperience.com     |
www.njmcdirect.com   |
dgcustomerfirst com

Edrick's picture

I am so passionate gamer, whenever i get bored from gaming i start surfing over ineternet and explore new sites, before coming to this site i found nosurveynohumanverification.com, it is way more helpful and interesting site for gmaers like me. I thought i should share this with other peoples. and just after that i foun this place, i like this one also.