Provincie Limburg

CINECROWD X PROVINCIE LIMBURG

De Provincie Limburg en CineCrowd slaan de handen ineen om Limburgse films te ondersteunen. Limburgse filmmakers en filmmakers die draaien in Limburg maken via CineCrowd kans op een bijdrage aan hun crowdfunding campagne van de Provincie Limburg van maximaal 50% van het streefbedrag (maximumbijdrage is € 20.000). 

Criteria

  • Het project moet een gerichte bijdrage leveren aan de Limburgse filmsector.
  • Het project moet geproduceerd worden door Limburgse makers of plaatsvinden in Nederlands-Limburg.
  • Wanneer het project niet volledig plaatsvindt in Nederlands-Limburg dient duidelijk te worden gemaakt dat onderdelen van het project in Nederlands-Limburg geproduceerd worden.
  • Het mininimale streefbedrag van een campagne bedraagt € 2.000.
  • De Provincie Limburg doet een matchingsbijdrage van 30% van het streefbedrag tot maximaal € 20.000 per campagne. Let op! de matchingsbijdrage is tijdelijk verhoogd naar 50%.
  • Het project mag niet reeds gesubsideerd zijn door de Provincie Limburg, het Huis voor de Kunsten Limburg, het Cultuurparticipatiefonds Limburg, Stichting Popmuziek Limburg of het Limburg Film Office. 
  • Provinciale cultuurplaninstellingen en instellingen die een subsidie hebben ontvangen van de Provincie Limburg in het kader van de Subinfrastructuur kunnen geen extra provinciale ondersteuning krijgen voor een filmproject dat reeds is vermeld in het jaarplan.
     

Meer informatie
Wil je meer weten over de matchingsregeling van de provincie Limburg of een van onze andere matchingsregelingen? Neem dan contact op met Jeltje

FRESH
An intimate look into the life of 14-year-old Lorenzo Caboni, world champion breakdancing in his age category.
funded Documentary
101
%
funded
€3.535
supported
0
days to go
Shiny New World
Barry cleans locations where demons have wreaked havoc and is going through a tough time while making an instructional movie about his job.
funded Short film
101
%
funded
€14.145
supported
0
days to go
Henk van der Linden, pion...
Henk van der Linden (95) is de pionier van de Nederlandse kinderfilm. Waaronder Dik Trom die meer dan 28 jaar onafgebroken in de bioscoop draaide.
funded Documentary
125
%
funded
€12.550
supported
0
days to go
Een klein stukje van bijn...
Een verhaal over een vader,een zoon en een afwezige moeder waarin het verleden zijn sporen heeft achtergelaten en woorden deze niet kunnen omschrijven
funded Short film
100
%
funded
€7.002
supported
0
days to go
Enne?!
Een tragikomische film over het geforceerd terugvinden van jezelf.
funded Short film
100
%
funded
€8.000
supported
0
days to go
Facing The Afterglow - of...
A revealing documentary about Chinese foundlings who grew up in The Netherlands ánd the difficult search for their origins and identity.
funded Documentary
113
%
funded
€11.301
supported
0
days to go