Pre-productie Shiny New World in volle gang

Project Reference: 

Beste fans en supporters,

Het is even stil geweest, maar vandaag weer een nieuwe update over Shiny New World!

Om te beginnen willen we alle donateurs nogmaals bedanken, want dankzij jullie steun gaat de film er komen en zijn de voorbereidingen nu in volle gang. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe blij we zijn met alle steun en reacties die we tijdens onze crowdfunding-campagne hebben ontvangen. Hulde aan jullie dus! :)

We hopen Shiny New World in december te kunnen gaan draaien en hebben onwijs veel zin in de opnames. De pre-productie voor de film is inmiddels in volle gang.

Het special effects team van de Mad Scientist Movement werkt hard aan de life casts en ontwerpen van de Bloed Bankier en de mysterieuze demon Helena. Ook wordt er druk gescout naar locaties en de laatste aanvullingen voor de crew en cast.

De voorbereidingen vorderen dus gestaag.
Binnenkort meer!

En voor wie het nog niet doet: volg ons natuurlijk op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven het laatste nieuws.

Groeten namens de cast en crew,

Jan van Gorkum en Monique van Kessel

Link video > 

Don't e-mail the supporters: 

Comments

garciaerin2020_745489's picture

It's almost time! The crowdfunding campaign talktosonic for the horror comedy Shiny New World starts on Monday 3 August! A surprising genre film full of practical special effects, which is made in collaboration with Make Way Film.