Observator is bijna af!

Project Reference: 

Het is alweer bijna twee maanden na de wrap van Observator en de film zit zo goed als in elkaar. Tijd voor een update dus!

 

Post Productie

We hebben die twee maanden natuurlijk niet stil gezeten. We hebben eerst de film gemonteerd tot een versie waar wij helemaal tevreden over waren. Vervolgens hebben we nog wat extra exterieur opnames gemaakt om de wereld van de film nog beter te laten zien. En nadat de edit helemaal klaar was gingen de jongens van sound, vfx en kleurcorrectie aan de slag. 

Op dit moment voegen we dit alles samen en gaat de film steeds meer eruit zien en klinken als de uiteindelijke versie. Dat is mooi want we zijn al de premiere aan het plannen.

 

Premiere

De film zal feestelijk in premiere gaan in de gloednieuwe grote JT bioscoop in Hilversum. Dit zal gaan gebeuren in de week van 6 juli op een doordeweekse avond nog nader te bepalen. 

Zodra de dag en tijd gepland wordt, zal iedereen die premièrekaartjes als reward krijgt, hierover gemaild worden. Meer informatie hierover volgt dus nog!

Poster

Terwijl we dus wachten op de premiere kunnen we wel alvast de poster laten zien:

 

Making of preview:

En als laatste om nog een tipje van sluier op te lichten hebben we hier een kijkje achter de schermen, een korte preview van de Making Of. 

https://youtu.be/wvqGuD-V_dk

 

We houden jullie op de hoogte deze laatste spannende dagen. Je kunt dit op de voet volgen op: 
facebook.com/observatordefilm
 

Don't e-mail the supporters: