"Nooit Meer Jij' - Sharon Kips

"Nooit Meer Jij' - Sharon Kips
A Video clip by Bart Dokter
Crowdfunding teaser: 
funded project
07
100%
€1.100
donated of €1.100
0
days to go
27
supporters

Project Information

About the project
LOCKLINEAuthentiek geanimeerde videoclip bij de nieuwe single van Sharon Kips, die het liefdesverdriet-dilemma tussen je hart en verstand beschrijft.

"Nooit meer jij"

Het nummer "Nooit meer jij" is een aantal jaren geleden ontstaan als onderdeel van de soundtrack voor een korte film over liefdesverdriet van regisseur Bart Dokter.Deze soundtrack werd verzorgd door musicalster Linda Wagenmakers en haar man schrijver/componist Greg Kromosoeto.

Linda Wagenmakers

Sharon Kips

"Nooit meer jij" bestond toentertijd slechts uit een couplet en een refrein, vanwege de lengte van de scene waarvoor het nummer was geschreven. Inmiddels heeft Greg het uitgewerkt tot een volledig nummer voor het album "Groei maar" van de eerste X-factor winnares Sharon Kips!Het nummer, dat gaat over de laatste loodjes van liefdesverdriet, verdient een mooie bijpassende videoclip en hiervoor is Bart weer van de partij, waardoor de cirkel na een paar jaar weer rond is.

Album "Groei Maar" - Sharon Kips

 Videoclip

"Nooit meer jij" beschrijft voornamelijk het 'mind versus heart'- dilemma van liefdesverdriet. Oftewel; het punt waarop je eigenlijk wel weet dat het tijd is/beter is om het achter je te laten, maar dat je hart nog niet zover is.Deze innerlijke tweestrijd laat zich perfect verbeelden in een geanimeerde moderne dans!

Animatie

Met animatie bedoelen we dan de ouderwetse animatie waarin Bart elk frame met de hand zal tekenen, dit komt neer op 24 frames per seconde en een totaal van 5688 tekeningen!Er zal een choreografie gemaakt worden, speciaal voor het nummer, welke zal worden gefilmd als referentiemateriaal voor de animatie.Hieronder een paar schetsen van hoe het eruit zal komen te zien:

We willen jullie de kans geven om deel uit te maken van dit bijzondere project!Het is een erg tijdrovende klus en daarom willen we zo snel mogelijk beginnen, kijk dus snel tussen de mooie rewards of er iets is waarmee wij jou blij kunnen maken en help ons daardoor om deze videoclip te maken!

Hopend op jullie support!

groeten Sharon, Gilbert en Bart

Quote that inspired the maker

"Er zijn maar twee belangrijke liefdes in je leven; je eerste en je laatste."
Terence Schreurs (uit de film "Het leven uit een dag")
This project was successfully funded on 04-05-2014

Fund Project