Nog 4 dagen tot de finishline

Project Reference: 

Momenteel hebben wij, dankzij onze geweldige donateurs, inmiddels 2163 euro opgehaald voor onze kleurrijke genrefilm Killer Carnival! Maar wij zijn er nog niet. Met nog 4 dagen te gaan en 43% op de teller kunnen wij alle hulp gebruiken die er is. 

Wij hebben al een geweldig team achter ons staan en werken samen met onder andere de make-up guru Rob Hillenbrink van Rob’s Prop Shop, bekend van honderden nationale en internationale producties. Producties als New Kids Turbo (2010), Sint (2010) en de nieuwe Videoland serie over Willem Holleeder ‘Judas’.

Onze regisseur Benjamin van den Dool en 1st A.D. Nino Seger zijn druk bezig met Post Castelijn Casting om de casting rond te krijgen. Naast onze 3 talentvolle hoofdrolspelers Aris Julian, Mireille van der Laan en Thomas Perrels, zoeken wij natuurlijk de beste acteurs om dit verhaal te vertellen.

Producent Danny Heijnekamp heeft een samenwerking met het productiehuis ‘Get off the Road’ zodat Killer Carnival ook productioneel tiptop in orde zal zijn. Met hun sciencefiction film Molly sloegen zij een homerun. 

Dit alles kunnen wij niet doorzetten zonder jullie support. Het budget zal volledig besteed worden aan het maken van de make-up voor de freaks, de aankleding van het circus, etc. Kortom elke cent zal op beeld terug te zien zijn. Dit is mogelijk omdat wij een afstudeerfilm zijn waardoor zowel de crew en cast gratis te werk gaan. Aan passie en drive geen tekort! 

Help ons om dit project werkelijkheid te maken en wie weet zien wij jou op de premiere of op de set van Killer Carnival! Namens het hele team achter Goat Stories en Killer Carnival willen wij iedereen alvast onwijs bedanken voor de support, donaties en deelacties!

Don't e-mail the supporters: