Campagnenieuws!

We hadden nooit gedacht dat crowdfunding zoveel meer zou zijn dan alleen het activeren van sponsoren voor onze documentaire. Allereerst merken wij dat we steeds enthousiaster campagne gaan voeren. We benaderen allerlei kranten, audiovisuele media en internetpodia en doen daar ons verhaal.

Naast Cinecrowd zijn we een Facebookpagina begonnen, waarop we links plaatsen, onze supporters op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond de documentaire en mensen aanmoedigen informatie met ons te delen.

Door de wisselwerking die hierdoor ontstaat, zijn we in feite ook al actief aan het researchen. En... komen we erachter dat de doelgroep voor onze documentaire heel groot is en voor een substantieel deel bestaat uit mensen die windmolens in hun 'achtertuin' hebben of gaan krijgen.

Wat we wel merken is dat we de bal voortdurend in de lucht moeten houden tijdens deze crowdfundingscampagne. We moeten mensen blijven benaderen, publiciteit blijven zoeken, om de financiering rond te kunnen krijgen.

Daarom nog maar eens de oproep.... deel deze informatie en steun onze documentaire, want dat het onderwerp leeft, is meer dan duidelijk!

 

Groningen, 4 juli 2013

 

 

 

 

 

Don't e-mail the supporters: