OPDATE Februari 2015

Project Reference: 
Update: 

Beste donateurs en fans van ons project,

Het is Februari en OP is nog niet af. Niet compleet. Maar mensen wat vordert het werk de laatste weken! We hebben vorige week officieel onze laatste opnames gehad (qua beeld dan), met toepasselijk genoeg Eva van Kuik (onze eerste actrice die ook in de eerste teaser beelden van OP speelde) en er ligt een hele prikkelende eerste edit in de computer!! Zie hieronder:

Wat ons nu rest is om de monologen van de actrices op te nemen die voor een groot gedeelte het verhaal zullen vertellen over de beelden. Dit is één van de belangrijkste elementen van OP en heeft daarom ook veel voorbereidingstijd ge-eist.

Daarnaast is Guiot ook druk bezig met de soundtrack en is Reinout begonnen aan de nabewerking en kleurencorrectie van het beeld.

We zullen over 2 weken de monologen opnemen en daarna is maart  de maand geworden waarin we OP zo goed als zeker af gaan krijgen. Wanneer dit gebeurt en de plannen vorm krijgen voor de premiere horen jullie dit uiteraard direct van ons!

Tot de volgende opdate!

 

 

Don't e-mail the supporters: 

Comments

Stefan's picture

Pacific Lutheran University courses allow students to choose between a distance learning program and an optional Design project course. They are also having practical laboratory classes with professors who work on the upcoming webinar: Dissertation writing as a theory for individual learning at https://essaydune.com/pay-for-dissertation/ thesis abstract title on Arts: research paper on music and healing in ethnomusicology and music therapy.

jimmyson_731705's picture

Online surveys are very popular at present. Most of the companies are interested in surveys. For more details, you can check this greatpeople.me kroger

tomwalterszz0809_732811's picture

Jump your way through endless obstacles in geometry dash free game. It was published in 2013 and supports Android, iOS.

yejefol_733578's picture

Cool, thanks for sharing this. I am digging deep and utilizing information regarding this.
project free tv us

yejefol_733578's picture

Excellent, dear! I want to appreciate all your work.
Click here

yejefol_733578's picture

Thank you for this fantastic post. It is very informative and helpful.
Birds Of Prey Jacket

yejefol_733578's picture

Thanks for sharing information I genuinely appreciate all hard work.
Star wars Jacket