Draaidagen

Project Reference: 

Beste sponsors, 

even een update over de film, Silhouetten tegen het licht.

We zijn druk bezig met alle voorbereidingen (pre productie) voor de draaidagen. We beginnen met opnames op 21 september en draaien die week, als het weer mee zit, op: 22, 23, 24 en 28 en 29 september met reservedagen op 1 en 2 oktober(voor als het weer niet mee zit).

Voorbereidingen met acteurs en lokaties zijn in volle gang en we zijn tot nu toe zeer enthousiast over het weer hier in Zeeland. Hopen dat het zo goed blijft. Ik heb sinds afgelopen week hulp gekregen van de uitvoerende producente Inge Teunissen en zij is ook contactpersoon voor alle zaken en regeldingen rondom de filmproductie.

Dankzij haar, zijn veel belangrijke obstakels uit de weg gerruimd en kunnen we straks met positieve energie aan de draaidagen beginnen. Ik zoek nog mooie zwarte of donker blauwe herenpakken van maat 48. Wie o wie heeft er nog een paar liggen voor onze o zo mooie slanke hoofdacteur Corneliu Ganea. Liefst pakken die nooit meer gedragen worden en wie wil ze wel voor deze productie uitlenen? Maat 50 mag ook, we gaan er mee zwemmen.

Ook kunnen we nog wel een extra auto vanaf Amsterdam gebruiken.

Vrijdag 19 september wat repetities met de acteurs aan de Dam, groeten en nogmaals dank voor alle medewerking, ik hou jullie op de hoogte, Eef de Graaf

Don't e-mail the supporters: