FUNDED!

Project Reference: 

Bedankt, bedankt en nog eens bedankt allemaal! We zijn ruim 48 uur voor onze deadline op (precies) 100% van ons streefbedrag uitgekomen, wat betekent dat we jullie over een poosje kunnen trakteren op een superclip! Dit was zonder jullie niet mogelijk geweest en we houden jullie via deze weg dan ook graag op de hoogte over de voortgang van ons project! 

We hebben nog 48 uren te gaan voordat ons cinecrowd-avontuur sluit, dus de teller kan nog boven de 100% uitstijgen. Nu weet ik als cityproducer van het 48 Hour Film Project Leeuwarden als geen ander wat er mogelijk is binnen 48 uur en alle extra's zijn natuurlijk van harte welkom(!) maar wij zijn door jullie in deze luxe-positie gekomen waarin wij zeker zijn van de realisatie van ons project, waar andere mede-cinecrowd-avonturiers die zekerheid nog niet hebben, maar minstens zo hard verdienen! 

Kortom: draag je ons project zo'n warm hart toe dat je ons iets extra's gunt om randzaken te optimaliseren dan is dat natuurlijk geweldig, maar wij worden er minstens net zo gelukkig van als je onze collega's met die bijdrage een stapje dichter bij hun droom brengt!

Dankbare(!) groet van Bart, Sharon & Gilbert

Don't e-mail the supporters: