Lente-update documentaire LFg

Beste supporters,

Het is al weer lente! En we willen onze documentaire voor de zomer af hebben. Tijd dus voor een update.

Vanaf eind januari hebben we het land doorkruist om te filmen bij mensen die leven met laagfrequent geluid. En dat niet alleen: ze leven ook met het gevecht om hun probleem erkend te krijgen. De een is in conflict met de gemeente, de ander heeft de strijdbijl erbij neergegooid. Maar elk verhaal is even schrijnend: mensen worden ziek door omgevingsfactoren, maar lopen stuk op verouderde geluidsnormen. Of ze nu te maken krijgen met welwillendheid of onwil, in beide gevallen is er sprake van een muur.

Na deze verhalen te hebben gefilmd, gaan we nu op bezoek bij gemeentes, GGD's, wetenschappers en mogelijke veroorzakers. Hiermee willen we het probleem inzichtelijk maken in de hoop dat het een stap is op weg naar een betere wetgeving.O ja, en we hebben ook een nieuwe werktitel: GEEN GEHOOR!

Don't e-mail the supporters: 

Comments

top10videosmonster_733797's picture

What is RFID Technology?RFID is a new technology based on radio waves and it is used to read information from different cards or chips without any physical contact. With this technology line of sight is also not important. RFID stands for Radio Frequency Identification.