We zijn trots een deel van het team van Daan Durft bekend te kunnen maken:

Project Reference: 

- Sal Kroonenberg zal weer de camera oppakken net als vorig jaar hij al bij ‘Sync’ deed. Hij heeft o.a. de recente jeugdfilm ‘Bouwdorp’ gedraaid en daarnaast ‘Bon Voyage’, ‘Bardsongs’ winnaar van o.a. SIGNIS Award International Filmfestival Washington en korte films als: ‘Zucht’ en ‘Drone’

- Tim Balk zal de production design doen en deed dat al voor de Filmacademie afstudeerfilm 2013, ‘Cowboys Janken Ook’ en de korte fictiefilm ‘Marc Jacobs’; beide films zijn geselecteerd voor het aankomende prestigieuze International Filmfestival van Berlijn. 

- Maxa van Panhuis ontwerpt de kleding en zij deed dat eerder voor de Filmacademie afstudeerfilms ‘Cowboys Janken Ook’ en ‘ Met excuses voor het ongemak’. 

- Paul Overste gaat de productie leiden en produceerde eerder Filmacademie eindexamendocumentaire ‘IK’ (Winnaar beste studentefilm op Nederlands Film Festival en juryprijs VERS Awards XL). Recent was hij productieleider van de speelfilm ‘ikjijhijzei’ van de afstudeerlichting 2013 van faaam/Media Academie.

Don't e-mail the supporters: