Niet alleen maar ellende... Rouw Vlees update nr. 1

Project Reference: 
Update: 

Het is alweer even geleden dat we een update hebben gegegeven over de voortgang van Rouw Vlees. De crowdfunding is geslaagd. Dit betekend dat we deze film over seksueel geweld, de gevolgen daarvan en hoe ervan te herstellen, kunnen gaan maken. 

Voordat we kunnen gaan draaien in maart, april en mei, moeten er nog een aantal dingen gebeuren. Allereerst moet natuurlijk het scenario en het filmplan geschreven worden. Hierin staat wat we gaan filmen, hoe we dit gaan doen en hoe dit waargebeurde verhaal op organische wijze bij elkaar gaat komen. Daarnaast zijn de jongens van NOZEM audio al druk bezig met het maken van een plan voor het geluidsontwerp en de muziek. Verder zijn we in gesprek met cast en crewleden en zijn we het draaiteam aan het samenstellen. Dit alles gebeurd natuurlijk, achter de schermen, volgens een strakke planning zodat we van de zomer een mooie, belangrijke film neer kunnen zetten. 

We zijn ons ervan bewust dat het thema van Rouw Vlees behoorlijk heftig is, maar het maken ervan is natuurlijk niet alleen maar ellende. Dit willen we jullie ook graag laten zien, dus hebben Ernst, Annigje en ik voor jullie een kort kijkje achter de schermen gemaakt:

https://www.youtube.com/watch?v=9a9jl6thnJw&sns=em

Have fun watching!

Veel liefs, Annigje, Ernst en Peer

Don't e-mail the supporters: