New Year, New Adventures!

Project Reference: 

Beste Supporters,

Allereerst wil ik jullie een "Happy New Year" toewensen! Mede dankzij jullie heb ik dit jaar nog een flinke scheut extra kunnen genieten! De grote verassing op 21 december: Gewoon de Gouden Wilg in de wacht slepen tijdens de Avond van de Almeerse Film!!! De Film Eduard en Rebekka heeft gewoon de hoofdprijs in de wacht gesleept, ik kon het niet geloven, maar het was mij zeker een eer om de prijs in ontvangst te nemen! Onbeschrijfelijk! 

Ik hoop dat jullie ook allemaal ontzettend hebben genoten van de jaarwisseling, het prachtige vuurwerk (veilig!), de mooie kerstdagen, famillie, vrienden, naasten en alle gezelligheid! 

Het is bijzonder hoe een Coca Cola blikje het heeft weten te schoppen tot een traditie met een rendier en man in rood pak met baard die wij allemaal beamen als de pioniers van alle gezelligheid rond deze tijd...Enkele culturen daar gelaten die natuurlijk een andere viering hebben! :) Maar wat ik eigenlijk wil zeggen is dat iets kleins kan uitgroeien tot iets van immense grootte. Dat een droom niet in zijn wolkje hoeft te blijven maar ook vorm mag krijgen. En dat wensen wel degelijk uit komen! 

Maar dromen komen niet uit zonder slag of stoot. Er moet wat reuring plaatsvinden, wat bergen beklommen worden en door diepe dallen gewandeld worden, maar het eindresultaat zal er zijn.

Lieve supporters, ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor jullie steun: jullie waren het collectief dat er samen voor heeft gezorgd dat dat wolkje met de droom erin naar de realiteit is getrokken en omgevormd kon worden tot een echte waardige documentaire.

Dank vanuit mij, Eduard en Rebekka - die vanavond lekker in Van Der Valk gaan genieten van een dinner en heerlijke hotelovernachting die ik hun graag namens iedereen heb willen schenken. Ze waren blij verrast kan ik wel vertellen!

Mijn nieuwjaarsresolutie voor 2018: de boodschap die ik in de film heb willen overbrengen meer kracht bij zetten d.m.v. uitbreiding van het project, en hopelijk een nieuwe film maken?!

Heel veel liefs,

 

P.S. Er staan nog mooie rewards voor iedereen te wachten, dus die komen snel jullie kant op!!! :)

 

 

Don't e-mail the supporters: