Mooie ontwikkelingen

Project Reference: 
Update: 

We gaan het halen!

Nog maar een paar dagen te gaan en dan zit de campagne er alweer op. Tot nu toe een intensieve maar vooral ook mooie periode. Langzaam valt alles op zijn plek. Vandaag zitten we al op 94% en ik weet eigenlijk al zeker dat we het beoogde bedrag ruimschoots gaan halen! Het BKKC gaat nog hun deel bijdragen en IMPEGNO komt ook nog met een mooie bijdragen. 

Het extra dat binnenkomt hebben we ook een goede bestemming voor; o.a. Engelse ondertiteling en een extra bedrag voor de distributie internationaal van de docu om zo ook mogelijk vertoningen buiten Nederland te realiseren. Nederland is redelijk vooruitstrevend op gebied van euthanasie en het bespreekbaar maken van psychisch leed. Maar in veel andere landen ligt dit anders. 

Actuele ontwikkelingen

Afgelopen vrijdag was een mooie dag. Ik heb een ruwe versie van de film laten zien aan Maureen Prins van PoP Up Cinema en aan Els Braas (Eelco heeft mij gevraagd om Els te betrekken in de realisatie van de film omdat Els precies begreep wat belangrijk was voor Eelco en verstand heeft van communicatie, verhalen). Met de feedback die ik van hun kreeg kan ik goed verder.

Na deze feedback ronde zijn we naar popcentrum 013 gegaan. De exclusieve voorpremiere zal daar plaats vinden op vrijdag 2 februari in de Jupilerzaal. Dat vind ik echt heel mooi en bijzonder. Eelco is namleijk jarenlang vrijwilliger geweest bij 013. Zo blij met de samenwerking met 013! Iedereen die vanaf 25 euro heeft bijgedragen aan de campagne zal worden uitgenodigd, dus noteer deze datum vast in je agenda!

Na deze afspraak ben ik naar Tom Sikkers gegaan, Tom is begonnen met het componeren van de muziek voor in de film. Wauw....wat is het bijzonder als muziek en beeld samenkomen. Omdat het om zo'n heftig onderwerp gaat met zoveel kwetsbaarheid erin is het echt een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen muziek, beeld en geluid. Dat lukt met Tom zeker weten. Een fijne vent om mee te werken.

Zaterdag ochtend was ik samen met Monique, moeder van Eelco, in de uitzending bij HTRMedia (Heusden, Vlijmen, Drunen.). Een jaar geleden was Eelco daar samen met zijn moeder ook in de uizending. Het was mooi om daar ons verhaal ook te kunnen vertellen. Met dank aan Jacqueline Fenn.  Hier terug te zien: http://www.htrmedia.nl/streamone/item/1350 

Nu de campagne bijna is afgelopen zal er daarna een tijd aanbreken waarin we wat minder de exposure opzoeken en vooral keihard aan de slag gaan. Ik zal nog een update plaatsen na afloop. En vanzelfsprekend zullen we alle momenten van vertoningen en ontwikkelingen gaan communiceren zodra hier meer bekend over is.

Wederom bedankt so far voor jullie bijdragen, ook namen fam. van Eelco. die volgen alles en zijn enorm betrokken. 

Goede groet!

Jesse

 

Don't e-mail the supporters: 

Comments

vzz87978_725148's picture

Een jaar geleden was Eelco daar samen met zijn moeder ook in de uizending. Het was mooi om daar ons verhaal ook te kunnen vertellen. Met dank aan Jacqueline Fenn. happy wheels game.

heenacruzl_729194's picture

Omdat het om zo'n heftig onderwerp gaat met zoveel kwetsbaarheid erin is het echt een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen muziek, beeld en geluid. Dat lukt met Tom zeker weten. happy wheels

thutang18_729232's picture

Zaterdag ochtend was ik samen met Monique, moeder van Eelco, in de uitzending bij HTRMedia vex 3

thutrangctp_728508's picture

Hi, the article is great, I have read it many times pogo games

jutoya_601493's picture

Popeyes restaurant conducts the TellPopeyes Survey to know the opinion of their customers. It also allows them to share their dining experience.

njmcdirect    |
redlobstersurvey      |
tellpopeyes