Maak kennis met onze acteurs!

Project Reference: 

Beste donateurs,

Met trots stellen wij onze geweldige cast aan u voor!

Lisette wordt gespeeld door Kiki van Aubel!
Kiki van Aubel (Geleen, 27 juni 1978) is als actrice verbonden aan Het Laagland, een gezelschap dat voorstellingen maakt voor de hele familie die te zien zijn in binnen- en buitenland. Kiki was te zien in de met 4 gouden kalveren bekroonde film Gluckauf, en o.a. in de kortfilms Asnacht en Fucking Cola.

Fóns wordt gespeeld door Kees Elbersen!
Kees Elbersen (Maastricht, 18 maart 1954) speelt al jarenlang amateurtoneel en speelde vervolgens in een aantal producties: 39 steps (Hitchcock), Pulp Fiction, “Badman”, Once upon a time in the West. Daarna heeft Kees met drie vrienden toneelclub Voetstuk opgericht. Ze hebben zich toegespitst op het bewerken van toneelstukken o.a. Schurft (Kees speelde hierin ook de rol van een Limburger). Nu zijn ze bezig met een stuk genaamd Panini. Ze treden gemiddeld 7 keer per productie op. De opbrengst schenken ze aan een goed doel.
Meest trots is Kees op een moeilijk stuk van Samuel Beckett “Het Eindspel”.

Bram, de advocaat van Lisette, wordt gespeeld door Daniël Veltjen!
Daniël Veltjen (Lommel, 1 augustus 1965) doet naast zijn werk veel voor reclame, tv en film. Hij was o.a. te zien in Cyclus, Een stil leven, Knagen en Undercover. Daniël speelt graag in afstudeerfilms “omdat deze vrijwel altijd de combinatie hebben van super goede kwaliteit en toch nog gemoedelijk werken. Krokus Tijd sprak mij, door een persoonlijke situatie waarin ik verkeer, heel erg aan.”

Janet Schreurs speelt de huisarts van Fóns!
Janet Schreurs (Swalmen, 7 mei 1992) is al vroeg begonnen met acteren. Op zeven jarige leeftijd speelde ze haar eerste rol in een toneelstuk bij het CKtheater (nu Luid Zuid!). Op dit moment maakt Janet zelf voorstellingen, geeft les, maakt installaties en nog veel meer. “Ik hou er niet zo van om mijn werk een naam te geven, theatermaker, theaterdocent, maker, performer, docent, kunstenaar, artist educator, verbinder, cultureel ondernemer… geen idee, kies maar iets”

Patrick Ruyter speelt apotheker!
Patrick Ruyter (Valkenburg aan de Geul, 9 maart 1977) begon ooit als figurant in Flikken Maastricht en heeft sindsdien de smaak van de filmwereld te pakken gekregen. Inmiddels heeft hij in grotere en kleinere rollen meegespeeld in diverse tv series zoals Flikken Maastricht, Undercover, Smeris, Flikken Rotterdam, Moordvrouw, The Team, Commando’s, The Spectacular en GTST. Ook heeft hij in enkele korte films meegespeeld zoals Tot Inkeer en Chasing Windmills”. 

Denise Gerets speelt apotheker!
Denise Gerets (Maastricht, 5 januari 1987) begon met figuren bij Theo Maassen. Dit vond ze zo leuk dat ze er verder mee is gegaan en zo heeft ze inmiddels al veel als (edel) figuratie gewerkt. Denise heeft onder andere meegespeeld in House vision, Convoi Expentionnel, Undercover en De Luizenmoeder.

Belle Fabry speelt de rol van de nieuwsgierige mevrouw in de wachtkamer van de huisartenpraktijk!
Belle (Kievit-) Fabry (Maastricht, 3 januari 1944) speelde vanaf de kleuterschool elk jaar mee in het schooltoneel en vond dit heerlijk. Spelen bij een amateurtoneelclub was het logische gevolg totdat beroepsbezigheden meer tijd opeisten. Na een acteerloze periode van ruim 40 jaar besloot ze weer terug te keren naar haar grote liefde en begon ze voorzichtig, eerst met figureren( Red Light, Commando's, The Spectacular, telenovella Lisa en Nachtwacht) waar een piepklein rolletje-zonder-tekst haar honger naar meer nog aanwakkerde. Zo kwam ze bij Krokus Tijd.

We gaan er samen iets fantastisch van maken!

Groetjes,

team Krokus Tijd

Don't e-mail the supporters: 

Comments

mejerim112_753852's picture

Cybersecurity is the last branch of defense between us and criminals online, that's a fact. After having my data infected by ransomware, I decided that it was time for me to learn how to import Mbox to Gmail with the help of multiple tools.