Laatste nieuws

Project Reference: 

Hallo allemaal!

Na een tijd van stilte vonden we het hoog tijd worden jullie op de hoogte te stellen over afgelopen maanden.

Op 17 maart hebben we natuurlijk de vertoning gehad in Theater aan de Slinger in Houten. De zaal was goed gevuld en na afloop was er ruimte voor een uitgebreide Q&A (Questions & Answers), geleid door journalist Sybren Visser. Super spannend om voor zo’n zaal vol mensen te staan die allemaal een bijdrage hebben geleverd, maar ook hier waren de reacties erg positief en er werden hele interessante vragen gesteld!

Voor de mensen uit omgeving Amsterdam hebben we deze avond in mei nog eens overgedaan in “Pakhuis de Zwijger”. Hier leidde de opa van Tom de Q&A. Het is leuk om te zien dat de dynamiek bij elke vertoning anders is.

Naast deze vertoningen in Nederland zijn we in april naar Ierland geweest om onze documentaire te laten zien. We hadden de documentaire ingezonden naar een studenten filmfestival in Cork. Na een paar weken kregen we te horen dat we bij de laatste twaalf geëindigd waren en een kans maakten om in de zogenaamde “short-list” terecht te komen. Dit was natuurlijk al een hele eer, maar we twijfelden of we ook daadwerkelijk die kant op zouden gaan. Toen we een week later te horen kregen dat onze documentaire bij de laatste zes zat en we op vrijdagavond in het programma zouden zitten, hebben we besloten onze koffers te pakken en die kant op te gaan. Wat een fantastische ervaring! Er werden zes totaal verschillende films vertoond. Totaal verschillend, maar ze zaten allemaal geweldig in elkaar. Na de films was er een hele fotoshoot met alle makers, gevolgd door de prijsuitreiking. Er was wat verwarring, omdat niemand uit Nederland snapte wie nou welke prijs ontving. Maar bij navraag bleek dat we de 2e prijs in ontvangst genomen hadden. Blijft toch lastig dat Iers, haha!

Last but not least, we hebben het geluk gehad ons verhaal te doen aan de redactie van Jinek! We kunnen hier een heleboel over vertellen, maar het hele interview is hier te lezen:

https://evajinek.kro-ncrv.nl/artikelen/succesvol-model-zijn-op-je-15e-kent-ook-een-keerzijde-weet-eva-uit-ervaring  

 

Liefs Tom & Eva

Don't e-mail the supporters: 

Comments

jutoya_601493's picture

District Chronicles is open for guest posts – and by submitting a guest post you could gain exposure, inbound links and relevant readers via organic traffic.

guest post   |
guest posting    |
sponsored post