Kom morgen naar onze presentatie op het IFFR!

Project Reference: 

IFFR Presents: The Buddy Film Project

Dag allemaal!

We zijn door het International Film Festival Rotterdam gevraagd om een presentatie te geven over Stichting The Buddy Film Project en de aankomende speelfilm WELKOM.

Deze presentatie vindt plaats morgen, dinsdag 30 januari om 19.30 uur in het Hilton Hotel te Rotterdam in de Le Jardin Ballroom.

De toegang is GRATIS!

Oprichters Dewi Reijs, Dennis Overeem en In-Soo Radstake zijn erbij om tekst en uitleg te geven over de stand van zaken tot dusver en alles wat er tot nog toe is bereikt. Ook kun je nader kennismaken met twee deelnemers die praten over hun ervaringen tot dusver; actrice/filmmaakster Farah Shretah en acteur Mohamad Alahmad.

Datum: dinsdag 30 januari 2018 (morgen!)

Tijdstip: 19.30 uur - 21.30

Locatie: Le Jardin Ballroom @ Hilton Hotel Rotterdam

The Buddy Film Project is een startloket voor gevluchte professionele filmmakers en creatieven. Het platform wil hen met workshops, concrete filmprojecten en door op te treden als agentschap begeleiden naar betaald werk. Opbrengsten die de stichting realiseert, komen ten goede aan het verwezenlijken van de doelstellingen in concrete resultaten en producties. In 2018 wordt de lange speelfilm WELKOM gemaakt om het talent binnen het project in Nederland onder de aandacht te brengen. Oprichter Dewi Evita Reijs biedt een kijkje achter de schermen.
 

https://iffr.com/nl/2018/events/iffr-presents-the-buddy-film-project

Here the information in English: https://iffr.com/en/2018/events/iffr-presents-the-buddy-film-project

Don't e-mail the supporters: