JUIST NU... help je ons nog een handje?

Juist nu veel mensen op zoek zijn naar nieuwe wegen om het afscheid van hun dierbaren te beleven en betekenis te geven aan hun leven en dood is het belangrijk dat Het sprookje van de dood verfilmd wordt! Hiervan getuigt ook de reclamecampagne van Yarden met Ali B die in aanmerking komt voor een Gouden Loekie: 'maak de dood bespreekbaar'.

Hoever zijn we?
Het streefbedrag van onze crowdfunding campagne is € 30.000.  Als we 80% (€24.000) halen is het project geslaagd. Op dit moment hebben we al bijna € 9.000 binnengehaald met onze crowdfunding campagne. Dat is een fantastisch bedrag. Dit was zonder jouw hulp en bijdrage niet mogelijk geweest en daarvoor willen we je enorm bedanken! Ook hebben we een behoorlijk bedrag toegezegd gekregen en loopt er nog een aanvraag voor fondswerving die de teller verder omhoog kan brengen.

Wil je ons nog een handje helpen om het taboe op de dood te doorbreken en de film mogelijk te maken?
Misschien ken je nog iemand die ons filmproject zou willen steunen. Tot en met 5 november(!) is het nog mogelijk om een bedrag naar keuze vanaf €5 te doneren en een mooie tegenprestatie te ontvangen. Mochten we het streefbedrag niet halen, dan worden alle donaties teruggestort.

Onze eeuwige dank heb je alvast!

Edgardo de Monte, Eric Creemers, Aletta Scheepstra, Marie-Claire van der Bruggen
Kernteam van de film Het sprookje van de dood

Don't e-mail the supporters: