Human

Human is een kleine eigenzinnige omroep voor documentaires. Omdat Human graag samen met het publiek en voor het publiek films maakt, heeft zij samen met CineCrowd bijzondere crowdfundingsprojecten geselecteerd. Op deze manier kan het publiek investeren in films die zij graag wil zien. 100% van het geld dat opgehaald wordt, zal gestoken worden in het realiseren van de gekozen documentaire en in het creeren van een passende omgeving, zoals educatieprojecten en bijzondere vertoningen. Human probeert op deze manier documentaires, na een televisie uitzending, een tweede leven te geven.

Met uw bijdrage steunt u het project en wordt u voor een jaar lid van Human. U helpt hiermee Human een aspirant-ledenomroep te worden, zodat zij nog lang met en voor het publiek kwaliteitsdocumentaires kan blijven maken en de mogelijkheden voor documentaires blijven groeien. Human investeert zelf ook in deze documentaires en zal zorgen voor uitzendplek op Nederland 2. U kunt een project al steunen vanaf (eenmalig) 10 euro. Investeert u mee?

Blijf op de hoogte: https://www.facebook.com/humandocumentaires

Zag je het maar
DOCU- Unieke inkijk op behandelgroep voor licht verstandelijk beperkte jongeren. Kan Lisanne voorkomen dat ze buiten de samenleving komen te staan?
funded Documentary
102
%
funded
€7.148
supported
0
days to go