Heinz update!

Project Reference: 

Hallo Heinzelganger!

Toch nog een berichtje van het HEINZ front voor onze trouwste, vroegste fans.  

Na maanden intensief werk is de animatieproductie afgerond. Een team van 25 animators heeft, grotendeels in onze eigen studiofaciliteit in Amsterdam, op basis van de animatic (bewegend storyboard) een spetterende, knettergekke film geanimeerd. Vorige week is de allerlaatste hand gelegd aan de allerlaatste shots.

De volgende fase is de zg. postproductie. Deze gebeurt in België. Beeld en geluid worden afgewerkt en geïntegreerd tot volmaakt geheel. Met geluidseffecten en speciaal gecomponeerde muziek komt Heinz in zijn avontuur echt tot leven. 

Ook worden nu nog de laatste ontbrekende stemmen en stemfragmenten opgenomen, waaronder de melancholieke ballade van het matrozenkoor. Dit koor bestaat uit enkele toegewijde Heinzelgangers, en we verheugen ons zeer op deze gelegenheidsformatie.

Ook onze sterren zijn teruggekomen. Niet alleen Ruben van der Meer en Tygo Gernandt, maar ook Ilse Warringa - juf Ank uit de immens populaire serie de Luizenmoeder,  en tot onze eer en blijdschap de stem van Dolly -  kwam naar de geluidsstudio voor een laatste sessie. Zij acteerden op onnavolgbare wijze de finishing touch aan hun performance. RTL Boulevard was erbij. Kijk het fragment hier terug. RTL heeft nog wat materiaal in blik gehouden voor later.

Eind september is de film dan toch echt helemaal af. Stay tuned voor details over de premièredatum. Help ons het nieuws verspreiden. HEINZ komt eraan!

Don't e-mail the supporters: