HEINZ update

Project Reference: 

Hallo Heinzelganger,

Het is weer even geleden dat je van ons hoorde. Tijd voor een update! Hiermee ronden we ook de directe communicatie af met jullie, crowdfunders uit 2015.  Verdere berichten zullen verschijnen op Facebook en op de website. 
 

Als het goed is hebben alle crowdfunders nu de beloning ontvangen die bij haar of zijn bijdrage hoorde, behalve de mensen die op de aftiteling komen of op een andere manier in de film verwerkt worden en/of een ingelijste still krijgen.

En dan over de film. Er is aardig wat nieuws te vertellen.

Sinds ons laatste bericht is de productie op volle stoom. De stemmen zijn allemaal opgenomen (het enige wat er nog te doen staat is het zg. Matrozenkoor!), waarbij we een geweldige scoop hebben. We wachten nog even met de bekendmaking, maar laten we alvast verklappen dat ons nieuwtje te maken heeft met een serie die onlangs explosief van start is gegaan op de Nederlandse televisie…

De film is nu in de animatiefase. Dit gebeurt door een team van enthousiaste en getalenteerde animators, in Rotterdam (bij Studio Ka-Ching) en Amsterdam (bij studio Submarine, in Lab 111, waar ook producent BosBros huist). De animators brengen Heinz, Frits, Dolly, Jodocus en de verdere cast geweldig tot leven! En dat tegen de waarlijk fantastische achtergronden van het Belgische productiehuis Fabrique Fantastique.

Het is bijna onvoorstelbaar, maar het einde komt in zicht. Of liever, het begin, van HEINZ’ openbare leven. Er is een distributeur en een premieredatum in het verschiet. Maar, hoezeer je ook bij de harde kern van vertrouwelingen hoort, we kunnen hier nog niet mee naar buiten. Volg ons op Facebook, en je hoort het straks heet van de naald.

Op de as. Stripdagen in Haarlem (beurs op 26/27 mei) zal regisseur Piet Kroon hopelijk een sneak peek van de film geven, in het forum ‘Van strip tot film’. Ook wordt dat weekend het laatste deel Z van de prachtige serie verzamelbundels H-E-I-N-Z van de strip van Windig & De Jong gepresenteerd. En als het even wil zullen er leuke Heinz hebbedingen en activiteiten zijn.

Word onze vriend, volg ons waar je kunt, en tot ziens in Haarlem en straks in de bioscoop!  

Met immer grote dank voor je steun,

Het HEINZ-team

Don't e-mail the supporters: