HEINZ Update

Project Reference: 

Beste Heinzelganger van het eerste uur!

Het is even geleden dat je van ons hebt gehoord. Na de doorbraak van het groene licht voor HEINZ in december, is de productie nu in volle gang. 

We hebben bijzonder leuk nieuws. Niemand minder dan cabaretier en acteur Ruben van der Meer wordt de filmstem van onze Heinz. 

Heinz op NU.nl

Regisseur Piet Kroon en zijn enthousiaste teams in Amsterdam, Rotterdam en Geel, België, zijn keihard bezig. De karakters en achtergronden worden ontworpen, de storyboards zijn klaar, en de eerste stemmen worden ingesproken. We hopen jullie snel te kunnen vertellen wie gecast zijn voor de andere rollen. De verwachte releasedatum is eind 2018.

Geen zorg, we zijn jou als trouwe investeerder niet vergeten. De beloningen zijn in de maak. Mail ons je adresgegevens via reply, dan sturen we je jouw Heinz bierglazen, gebakken peren, t-shirt of stripboek zo snel mogelijk. Als je gedoneerd hebt voor een verschijning of vernoeming in de film hebben we al contact met je opgenomen of gaan we dit nog doen. Mocht je het niet meer weten, hier kun je terugvinden waar je recht op hebt.

Like de HEINZ Facebookpagina, dan ben je als eerste op de hoogte van al ons nieuws.

Bedankt voor je steun en je geduld!

Het HEINZ team

Don't e-mail the supporters: