HEINZ Update

Project Reference: 

Beste investeerder in Heinz, de Film,

Allereerst onze excuses dat jullie al meer dan drie maanden na ons laatste mailtje niets meer van ons vernomen hebben. Maar helaas had dit een reden, waardoor jullie, veel langer dan de bedoeling was, op ons gewacht hebben.

Deze reden is dat onze Office Manager, Amber, begin maart een hele mooie baan kreeg aangeboden, waarbij ze de kans kreeg een volgende stap te zetten in haar carrière. Wij hebben haar deze kans natuurlijk niet willen onthouden maar voor BosBros betekende dit dat wij ineens per 1 april zonder Office Manager verder moesten.  En omdat iedereen het hier razend druk heeft, is het ons niet gelukt om een nieuwe, geschikte kandidaat te vinden voordat Amber ons verliet. Waardoor zij haar taken niet geheel kon overdragen.

Het goede nieuws is dat wij inmiddels de trotse werkgever zijn van Mijke Roos, de nieuwe Office Manager van BosBros! Waar we allen heel erg blij mee zijn. Mijke zal zich vanaf volgende week gaan verdiepen in jullie welverdiende beloningen en de productie hiervan en jullie op de hoogte gaan houden van de status.

Met Heinz, verlopen de voorbereidingen voorspoedig. Zodra we nieuws hebben, horen jullie weer van ons.

Heel veel dank voor jullie engelengeduld!

 

Hartelijke groet,

Anouk van Schaik

Don't e-mail the supporters: