HEINZ Update

Project Reference: 

 

Beste investeerder in HEINZ, De Film,

We hebben goed nieuws, want de Nederlandse tekenfilm over de nukkige, Amsterdamse kater HEINZ gaat nu eindelijk  echt gemaakt worden. En mede dankzij jou! Veel dank hiervoor en ook voor je geduld, want het is inmiddels best alweer een tijdje terug dat je voor het laatst iets van ons vernam.

De voornaamste reden hiervan is dat het financieringstraject veel langer duurde dan wij in eerste instantie hoopte.  

Maar desalniettemin het is ons gelukt en daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Inmiddels zijn we dan ook gestart met de voorbereidingen van de filmproductie, de pre-productie zoals we dat noemen, zodat het team van animatoren deze zomer met de realisatie van de animaties aan de slag kan gaan.  Als alles volgens planning verloopt, zal de film aan het eind van het jaar afgewerkt worden om vervolgens in het voorjaar van 2018 in de bioscoop te verschijnen. Dit allemaal even in een notendop, want we houden jullie tussentijds natuurlijk op de hoogte. Via de mail en/of de HEINZ social media kanalen.

Zoals je weet, ontvang je, afhankelijk van je investering van ons een beloning. Wat dit is, verschilt per geïnvesteerd bedrag. Ben je vergeten wat jij krijgt? Via deze link kun je dit terugvindenhttps://cinecrowd.com/heinz

Binnen BosBros is Amber momenteel druk bezig een inventarisatie te maken van wie wat van ons krijgt. Wij nemen binnenkort weer contact met je op om je verder te informeren wanneer en op welke wijze jij je beloning van ons ontvangt.

Nogmaals veel dank voor het vertrouwen en je geduld.

 

Tot snel!

 

Met vriendelijke groet,

Anouk van Schaik

Don't e-mail the supporters: